شیرینی آهکی کلیدی با شکلات سفید


شیرینی آهکی کلیدی

آیا به دنبال نوعی کوکی سبک و تابستانی هستید؟ این کوکی های کلیدی آهک IT هستند! آنها با تراشه های شکلات سفید ، آب لیمو و اشتیاق فراوان پوشانده شده اند و همه طعم یک پای لیموترش کلیدی را دارند ، اما به شکل یک نوار کوکی. کوکی ها می توانند یکی از شیرینی های مورد علاقه من باشند. من عاشق این هستم که به آسانی می توان آنها را درست کرد و طعم کلاسیک کوکی ها را داشت اما بدون استرس سعی می کنم کوکی ها را شکل دهم و نمی دانم آیا آنها آنطور که من می خواهم پخته می شوند یا خیر. اگر عاشق شکلات سفید نیستید ، می توانید آن را کنار بگذارید و از آجیل هایی مانند آجیل ماکادامیا یا پکن استفاده کنید.

شیرینی آهکی کلیدی

با دستور جدید کوکی های تابستانی خود آشنا شوید! البته کوکی ها در همه اشکال ، اندازه ها و طعم ها در طول سال بیش از حد قابل قبول هستند ، اما اینها سبک ، تابستانی و روشن هستند. به لطف طعم لیموترش از طعم آب لیمو و هیجان ، اینها سبک هستند و برای یک ناهار شیرین مناسب هستند. وقتی برای اولین بار به ایده کوکی های اصلی آهک فکر کردم ، البته به یک کوکی سنتی فکر کردم ، اما پس از چند تلاش ناموفق ، نتوانستم آنها را تنظیم کنم. من واقعاً می خواستم از کره نارگیل در دستور غذا استفاده کنم ، اما به دلایلی آنها کار نمی کردند. به جای تسلیم شدن ، ایده را به یک نوار کوکی تغییر دادم. و من از آنها بسیار هیجان زده هستم!

چرا شما این میله های کوکی مرزی را دوست خواهید داشت

  • بسیار نرم و ظریف (حتی چند روز بعد!)
  • تهیه آن بسیار آسان است: بدون بیل زدن یا خنک کردن خمیر لازم نیست.
  • با تراشه های شکلات سفید پوشانده شده است
  • حداقل مواد در اینجا.
  • طعم آن شبیه کوکی است ، اما اینها ساده تر هستند.
  • بدون گلوتن برای همه کسانی که به آنها نیاز دارند (بدون اینکه کسی بتواند بگوید).
شیرینی آهکی کلیدی

عناصر

همراه با تخم مرغ ، سدیم و نمک ، به مواد زیر نیز احتیاج دارید.

آرد همه منظوره بدون گلوتن: مخلوط کامل آرد بدون گلوتن شخصی من این مخلوط از Bob’s Red Mill است. در صورت تمایل می توانید از آرد همه منظوره معمولی استفاده کنید.

روغن نارگیل: به جای کره ، من از روغن نارگیل استفاده می کنم. این همچنین طعم نارگیل بیشتری به کوکی ها می بخشد.

شکر نارگیل: برای شیرینی

آب لیمو و اشتیاق: شما به آب لیمو تازه و اشتیاق یک آهک احتیاج دارید.

چیپس شکلات سفید: برای افزودن طعم و شیرینی جایگزین گزینه های دیگر را ببینید.

کره نارگیل: بعداً نوارهای اصلی کوکی های آهکی را بریزید.

چطور انجام دادن

مشابه نوارهای کوچک کوکی تخم مرغ من (همچنین شگفت انگیز!) ، تهیه این غذاها بسیار ساده است. تنها چیزی که نیاز دارید یک مخلوط ایستاده ، مواد اولیه شما و حدود 10 دقیقه است. اگر میکسر پا ندارید ، به جای آن از رایانه دستی استفاده کنید.

قالب را آماده کرده و فر را گرم کنید

یک قابلمه 8 × 8 را با روغن چرب کرده و سپس با کاغذ روغنی بپوشانید. این به چسباندن کاغذ روغنی کمک می کند. فر را روی 350 درجه گرم کنید.

مواد خشک خود را مخلوط کنید

در یک کاسه متوسط ​​، آرد ، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مواد خشک در یک کاسه

میکسر پایه را روشن کنید

در کاسه مخلوط ، روغن نارگیل ، شکر نارگیل را بریزید و مخلوط را هم بزنید تا ترکیب شود. با روشن شدن دستگاه آب لیمو و تخم مرغ را اضافه کنید.

مخلوط آرد را اضافه کنید

پس از مخلوط شدن ، مخلوط آرد را با دقت بریزید و متوسط ​​تا مخلوط کنید.

میکسر را خاموش کرده و کاسه را بردارید. آهک را اضافه کرده و چیپس شکلات را اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده در مخلوط کن

در فر بپزید

سینی پخت آماده شده را بگذارید و قسمت بالای آن را با دست صاف کنید.

خمیر بیسکویت در ظرف پخت

در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 20 تا 24 دقیقه بپزید تا زمانی که یک خلال دندان پخته و داخل آن تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه روی ورقه پخت خنک شود و سپس آن را به یک کوره خنک بریزید. بگذارید 20 دقیقه دیگر خنک شود.

وقتی شیرینی ها سرد می شوند ، کره نارگیل را آب کنید.

روی کوکی ها بریزید و چند چیپس شکلات و آهک دیگر روی آن بگذارید.

کره نارگیل سرریز شد

به صورت مربع برش بزنید و لذت ببرید.

کلوچه های آهکی کلیدی

نکات

نحوه ساخت اینها بهترین میله های کوکی آهکی کلیدی:

  • بگذارید کوکی ها استراحت کنند. بعد از اینکه آنها را از فر خارج کردید ، بگذارید حداقل 30 دقیقه خنک شوند قبل از اینکه آنها را بردارید و روی سیم بگذارید تا خنک شدن تمام شود. این به آنها اجازه می دهد که پخت را تمام کرده و مرکز آن سفت شود. وقتی کوکی ها را در حالی که کمی در حال پخت هستند بردارید ، همیشه بهتر هستند.
  • برای اینکه چوب کوکی ها را به صورت مربع برش دهید ، بگذارید ابتدا کاملاً خنک شوند. پس از خنک شدن روی کوره خنک کننده ، با یک چاقوی تیز به 16 مربع مساوی برش دهید. بهتر است چاقوی خود را با قرار دادن زیر آب و تکان دادن آب اضافی قبل از برش خیس کنید.
کلوچه های آهکی کلیدی

جایگزین ها

بدون چیپس شکلات سفید: از مغزهای خرد شده ، آجیل ماکادامیا یا گردو استفاده کنید.

آرد بدون گلوتن: به جای آن از آرد معمولی و عمومی استفاده کنید.

شکر نارگیل: به جای آن از شکر قهوه ای روشن یا شکر قهوه ای معمولی استفاده کنید.

روغن نارگیل: از کره معمولی ، به همان مقدار (1/2 فنجان) استفاده کنید.

بدون تخم مرغ: به عنوان جایگزین از تخم کتان استفاده کنید. برای تهیه ، 1 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید ، مخلوط کنید و بگذارید منجمد شود در حالی که همه چیز دیگر را آماده می کنید. سپس آن را به خمیر و همچنین یک تخم مرغ اضافه کنید.

کلوچه های آهکی کلیدی

نحوه ذخیره سازی

پس از اجازه دادن به آنها برای خنک شدن و خرد کردن آنها به صورت مربع ، می توانید آنها را به مدت یک روز در یک ظرف در بسته در دمای اتاق بگذارید. پس از آن ، (یا حتی قبل از آن) آنها را به یخچال منتقل کنید. من شخصاً از یخچال لذت می برم ، اما من بیشترین دسر را دارم!

البته انجماد آنها نیز یک گزینه است ، فقط مطمئن شوید که آنها را بین ورق های کاغذ روغنی قرار داده و سپس آنها را در یک ظرف هوابند نگهداری کنید. پوست اطمینان می دهد که قسمت بالایی دست نخورده باقی می ماند. بگذارید قبل از لذت بردن به دمای اتاق برسند.

دستور العمل های کوکی بیشتری را دوست خواهید داشت

اگر قصد دارید این کوکی های کلیدی آهک را تهیه کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. لطفاً من را در اینستاگرام نشانک گذاری کنید ، و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی به صورت رایگان برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

کوکی های محدودیت کلیدی

یک کلوچه سبک و سبک آهک با چیپس شکلات سفید ، نارگیل و طعم لیمو واقعی.

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه 8 × 8 را با روغن چرب کرده و سپس با کاغذ روغنی بپوشانید. این به چسباندن کاغذ روغنی کمک می کند. فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  2. در یک کاسه متوسط ​​، آرد ، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  3. در کاسه مخلوط کن ایستاده ، روغن نارگیل ، شکر نارگیل را بریزید و مخلوط را روشن کنید تا مخلوط شود. با روشن شدن دستگاه آب لیمو و تخم مرغ را اضافه کنید. پس از مخلوط شدن ، مخلوط آرد را با دقت بریزید و با متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود.

  4. میکسر را خاموش کرده و کاسه را بردارید. آهک را اضافه کرده و چیپس شکلات سفید را اضافه کنید. در سینی پخت آماده شده قرار دهید و قسمت بالای آن را با دست صاف کنید.

  5. در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 20 تا 24 دقیقه بپزید تا زمانی که یک خلال دندان پخته و داخل آن تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه روی ورقه پخت خنک شود و سپس آن را به یک کوره خنک بریزید. بگذارید 20 دقیقه دیگر خنک شود.

  6. وقتی شیرینی ها سرد می شوند ، کره نارگیل را آب کنید.

  7. روی کوکی ها بریزید و چند چیپس شکلات و آهک دیگر روی آن بگذارید. به صورت مربع برش بزنید و لذت ببرید.



دیدگاهتان را بنویسید