شکلات تیره تمشک وگن مگنوم میله


این میله های شگفت انگیز ساده وگن مگنوم با خامه دوست داشتنی تمشک شیرین پر شده و روی آن شکلات ذوب شده قرار گرفته است. تنها چیزی که نیاز دارید قالب های خاص مگنوم و مخلوط کن برای ایجاد یک غذای به یاد ماندنی است! بدون گلوتن ، بدون آجیل و FODMAP کم.

من از میله های مگنوم AMI استفاده می کردم. زمانی که من جوانتر بودم و در اروپا سفر می کردم ، بسیاری از دویدنهای بعدی را برای خرید یک مغازه گوشه ای به خاطر می آورم. آنها پوسیدگی محض هستند – و گاهی اوقات ، دقیقاً منظور شما این است.

پس از دیدن چند میله مگنوم گیاهی که در اینترنت شناور هستند ، فکر کردم ایجاد خود من جالب خواهد بود. اما من واقعاً می خواستم بستنی با طعم میوه درست کنم – که شما زیاد آن را نمی بینید. این معمولا بستنی وانیلی با چرخش میوه است زیرا میوه آب اضافی را به میله اضافه می کند ، که می تواند آن را یخ زده کند. اما آنجا که اراده وجود دارد ، راهی نیز وجود دارد …

من روی اینها خیلی زحمت کشیدم … و من واقعاً دوست دارم که چگونه ظاهر شدند! یک پایه به سبک “کرم زیبا” آنها را میوه ای ، شیرین و خامه ای می کند – بدون یک تن خامه نارگیل! چنین سرگرم کننده ای در یک روز گرم و واقعاً به اندازه کافی آسان است! اگر بتوانید یک گزینه وگان خوب را انتخاب کنید ، با شکلات سفید نیز خوشمزه خواهند بود.

آنچه شما برای ساخت این میله های مگنوم سالم وگان نیاز دارید

از آنجا که پایه این میله ها یک کرم خوب است ، این میله های مگنوم علاوه بر FODMAP کم ، فاقد آجیل هستند! تمشک FODMAP کم در نصف فنجان و موز رسیده FODMAP کم در serving وعده میوه است. این یک دسر FODMAP زیبا برای یک روز گرم است!

با فرض اینکه در خانه نمک دارید ، این 8 ماده را بردارید … و قالب بگیرید!

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • کرم نارگیل
  • وانیل
  • قند
  • آب لیمو
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

کجا می توان قالب های سیلیکون مگنوم را پیدا کرد

شما می توانید اینها را با یک قالب بستنی دیگر درست کنید ، اما خوب است که یک قالب سیلیکایی چسبناک بسازید که حذف آن را نیز آسان می کند.

دروغ نگویید: این جایی است که آمازون به آن خدمات می دهد. من Silicomart Classic Ice Cream Moulds را از آمازون خریداری کردم (پیوند وابسته ، بدون حمایت) پس از اینکه نتوانستم آنها را در هیچ نقطه دیگری در محلی پیدا کنم.

چگونه می توان یک پوشش مگنوم شکلاتی کاملاً صاف بدست آورد

متوجه خواهید شد که سقف شکلاتی در این عکس ها کمی زنگ می زند. زیرا ، خوب ، این زندگی واقعی است و من اینگونه آنها را برای خانواده ام می سازم. اما من می دانم که برخی از شما می خواهید مانند آنچه در فروشگاه می خرید صاف و دست نخورده به نظر برسد ، بنابراین نحوه انجام این کار به شرح زیر است:

تکنیک یک: روش غوطه وری

  • بعد از اینکه بستنی خود را فریز کردید ، یک بسته سه تایی شکلات آماده کنید. بله ، سه گانه اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کل تخته را به سرعت در شکلات فرو کنید. اجازه دهید مقدار اضافی آن بریزد و روی ورقه پخت با کاغذ روغنی بگذارید و برای چند دقیقه فریز کنید. (این روش ، همانطور که انتظار دارید ، مقداری شکلات اضافی ایجاد می کند. می توانید آن را به شکلات شکلاتی تبدیل کنید!)

دو تکنیک: روش قالب گیری

  • قبل از ایجاد بستنی ها ، شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک کفگیر سیلیکونی ، یک لایه شکلات را داخل قالب سیلیکونی پهن کنید ، مراقب باشید ترک ترک بستنی را نپوشاند. وقتی شکلات را پر می کنید قالب ها را داخل فریزر قرار دهید و روی آن را بپوشانید و سرد کنید. بعد از پر شدن و یخ زدن ، شکلات را در دیگ بخار داغ کنید و سپس فیلینگ را صاف کنید. طبق معمول یخ بزنید.

بیشتر دسرهای گیاهی

میله های شکلاتی تیره تمشک وگن مگنوم

دستور غذا بگیرید
دستور پین

شکلات تیره تمشک وگن مگنوم میله

این نوار مگنوم گیاهی دارای تمشک میوه ای خامه ای است که دارای پایه خامه ای زیبا است و روی آن شکلات تلخ پوسیده قرار دارد. ایجاد آن بسیار آسان است ، فقط 8 ماده ، بدون مهره و FODMAP کم نیز وجود دارد!

آماده سازی زمان15 دقیقه

زمان یخبندان6 ساعت ها

کل زمان6 ساعت ها 20 دقیقه

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: سنگلوتنا ، وگانا ، گیاهخواری

کلمه کلیدی: دسر ، میان وعده سالم ، میان وعده گیاهی ، وگن مگنوم بار
رژیم غذایی که من ترجیح می دهم: بدون گلوتن ، FODMAP کم ، بدون آجیل ، گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 4 میله های 90 میلی لیتری

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

میله های مگنوم

  • 1 مزا موز رسیده منجمد
  • 1 فنجان تمشک منجمد
  • ½ فنجان کرم نارگیل (20 درصد چربی)
  • 1 قاشق عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق قند
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه فشرده شده
  • خرج کردن نمک

روکش شکلاتی

  • 1/2 فنجان چیپس شکلات تلخ
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

دستورالعمل ها

  • موز ، تمشک ، خامه نارگیل ، وانیل ، شکر ، آب لیمو و نمک را در یک مخلوط کن سریع مخلوط کنید تا یکدست شود. با سرعت بسیار کم (1-2) شروع کنید و با مخلوط شدن به آرامی به 5 افزایش دهید ، ممکن است به کارد و چنگال خود نیاز داشته باشید.

  • کرم خوب را داخل قالبهای مگنوم بریزید. روی آن ضربه بزنید تا برابر شود. چوب ها را به قالب ها اضافه کنید. حداقل 6 ساعت فریز کنید.

  • هنگامی که آماده پوشاندن هستید ، در یک قابلمه کوچک با 1 اینچ آب با یک کاسه شیشه ای کوچک مقاوم در برابر حرارت قرار دهید تا یک قابلمه دو نفره ایجاد شود. حرارت را گرم کنید ، شکلات و روغن نارگیل را به یک کاسه اضافه کنید ، اغلب هم بزنید تا یکدست و کاملاً ذوب شود. اگر آب شروع به تبخیر کرد ، حرارت را کم کنید.

  • ترک ها را با دقت از قالب ها خارج کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس باران ، خیس کنید یا روی شکلات مگنوم شکلات بریزید … نکات موجود در پست وبلاگ را بخوانید!

  • چوب ها را روی یک ورقه پخت کوچک پوشانده شده با پوست بپوشانید و به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. ثابت ، در کیسه های فریزر قابل بسته مجدد برای ذخیره یا سرو ارائه دهید!

دیدگاهتان را بنویسید