شکر رژیمی چیست؟ | شکر رژیم کامور


شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های مردم است و از کودکی عطش وصف ناپذیری برای غذاهای شیرین در افراد وجود داشته است. با این حال ، مصرف زیاد قند و شکر می تواند بیماری ها و عوارض جدی و مختلفی را برای بدن انسان ایجاد کند. آسیب دندان ، دیابت ، چاقی و بیماریهای قلبی و گوارشی فقط نمونه های بسیار رایج هستند. آنها همچنین می دانند که مصرف قند عوارض جانبی دارند. به همین دلیل از قند رژیمی استفاده می کنند.

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

این قند نوعی شیرین کننده مصنوعی است که در کارخانه ها با استفاده از قندهای طبیعی گیاهی یا شیرین کننده های مصنوعی تولید می شود. میزان شیرینی این قندها بسیار بیشتر از نوع طبیعی آنهاست و این باعث می شود افراد در ازای مصرف کمتر شکر به شیرینی مورد نظر خود در وعده های غذایی اصلی و میان وعده ها دسترسی پیدا کنند. آیا فکر می کنید استویا در رژیم کتوژنیک نیز از همین قند است؟

قندهای طبیعی مانند گلوکز یا قندهای ساده می توانند سطح قند خون را افزایش دهند. با این حال ، مصرف این قند بر سطح افراد در قند خون تأثیر نمی گذارد. ساکارین ، آسپارتام ، آس سولفام ، سیکلامات ، شمع و سری مواد مغذی از محبوب ترین و پرکاربردترین شیرین کننده های مصنوعی هستند.

چه کاربردی دارد؟

شیرین کننده های مصنوعی مانند این قندها میزان کالری و همچنین قند وارد شده به بدن را کنترل می کنند و به همین دلیل از آنها در تولید بسیاری از غذاهای رایج و همچنین رژیم های غذایی استفاده می شود. از این قند در تولید ژله ، کنسرو ، نوشیدنی های شیرین (مانند نوشیدنی های رژیمی و آب میوه های صنعتی) و شیرینی ها استفاده می شود.

مطالعات: رژیم کتوژنیک

این قند برای چه کسانی مناسب است؟

هدف اصلی از طراحی شیرین کننده های مصنوعی کمک به افراد دیابتی و بهبود سطح قند خون آنها بود. با مصرف این قند ، بیماران دیابتی می توانند تشنگی خود را برای شیرینی با مقدار بسیار کمتری از قند برطرف کنند. از سوی دیگر ، افرادی که چاق هستند یا قصد دارند قند روزانه خود را کاهش دهند ، ممکن است بتوانند این قند را با بخشی از قند طبیعی روزانه خود جایگزین کنند.

بیشتر بخوانید: قرص های تثبیت کننده سنگین

طرز تهیه شکر رژیمی

همانطور که قبلاً ذکر شد ، این قندها یا با کمک شیرین کننده های مصنوعی و یا با کمک قندهای طبیعی ساخته می شوند. در این قسمت یک دستور بسیار ساده برای تهیه این شکر در خانه معرفی می کنیم.

مواد لازم: 1 سر شکر ، 1 قاشق غذاخوری زعفران ساخته شده ، 1 قاشق غذاخوری طعم دهنده (شامل زنجبیل ، زیره یا هل) ، 2 قاشق غذاخوری گلاب و هفت لیوان آب.

طرز تهیه: ابتدا شکر را کاملاً خرد کرده و در قابلمه ای با آب قرار دهید. قابلمه را روی آتش نگه دارید تا محلول غلیظی به دست آید. گلاب ، زعفران و طعم دهنده مورد علاقه خود را به محلول اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

یک قاشق چایخوری از مواد را روی یک سینی روح بگذارید. مواد شما باید گرم شوند تا محلول به سینی روحانی بچسبد. بعد از اینکه حرارت لازم را دیدند ، آنها را روی سینی فر بریزید و بگذارید سرد شوند. بعد از سرد شدن می توانید آنها را مانند شکر خرد کرده و مصرف کنید.

بیایید بگوییم:

شکر به دست آمده با این روش شیرینی بسیار بیشتری نسبت به شکر طبیعی دارد و در نتیجه به طور متوسط ​​در وعده غذایی کمتر از قند معمولی مصرف می شود. رژیم غذایی می تواند به کاهش قند خون کمک کند. برای مشاهده آن کلیک کنید.

انواع این قندها

انواع این قندها

این قندها بر اساس نوع شیرین کننده مصنوعی مورد استفاده در آنها شناخته می شوند. انواع مختلف شیرین کننده های مصنوعی عبارتند از:
• استویا
• Advantam
• نئوتام
• سوکرالوز
• آسپارتام
• آس سولفام
• ساخارین

در قسمت های بعدی ، برخی از معروف ترین و رایج ترین انواع این قند را معرفی می کنیم.

شکر جینا دیکا

این شکر جین با قابلیت حل شدن سریع در آب ، محصول کشور آلمان است. این قند با شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و سیکلامات تهیه می شود و جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی بیماران دیابتی است. لازم به ذکر است که این قند رژیمی دارای چربی ، کربوهیدرات ، پروتئین و نمک کمی است.

قند دیکا زنجبیل

این شکر زنجبیل یکی از محبوب ترین شاخه های قندهای رژیمی است. مطالعات نشان داده است که مصرف زنجبیل می تواند سطح قند خون را در بیماران دیابتی کنترل کند. پودر سریع این گیاه برای بسیاری از بیماران دیابتی تجویز می شود.

این شکر زنجبیل ترکیبی از شیرین کننده های مصنوعی و زنجبیل است که علاوه بر طعم دلپذیر می تواند برای سلامتی انسان بسیار مفید باشد. مصرف این غذا به همراه چای و قهوه بسیار رایج است. علاوه بر زنجبیل ، استفاده از طعم دهنده های دیگر مانند زعفران و هل در قندهای رژیمی رایج است.

شکر رژیم کامور

شکر رژیم کامور

این قند بابونه با سوکرالوز ، یکی از شناخته شده ترین شیرین کننده های مصنوعی ، ساخته شده است. این شیرین کننده کالری ندارد ، تا 600 برابر شیرین تر از قند معمولی است و عوارضی مانند قند خون بالا یا آسیب به دندان و لثه ندارد. برخلاف ساکارز موجود در قندهای طبیعی ، سوکرالوز شیرین کننده در بدن تجزیه نمی شود و بدون هیچ گونه عوارض جانبی دفع می شود. کامور به شکل قرص های رژیمی به بازار عرضه می شود و می تواند جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی افراد باشد.

این قرص قند چیست؟

انواع مختلف شکر که قبلاً معرفی شده بود در قالب قرص های رژیمی و در بسته های مختلف به فروش می رسد. مصرف این شیرین کننده های مصنوعی همراه با نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه می تواند راه خوبی برای کاهش میزان مصرف قند افراد باشد. این محصولات برای بیماران دیابتی و افرادی که رژیم های خاصی را با هدف کاهش وزن دنبال می کنند بسیار مثر است.

مزایا و معایب مصرف شکر رژیمی

مانند هر ماده غذایی دیگر ، مصرف این قند می تواند فواید و مضرات مختلفی را برای بدن انسان به همراه داشته باشد. در ادامه برخی از شناخته شده ترین این اثرات را بررسی می کنیم.

فواید مصرف قندهای رژیمی:

یکی از مهمترین مزایای مصرف قندهای رژیمی حفظ سلامت دندان ها است. در حالی که قندهای طبیعی می توانند به ساختار دندان آسیب برسانند و در طولانی مدت به آن آسیب برسانند ، مصرف قند مصنوعی خطری برای دندان ها ایجاد نمی کند.
مصرف قند طبیعی نقش بسیار مهمی در اضافه وزن دارد.

جایگزینی آن با شکر مصنوعی می تواند میزان کالری مصرفی روزانه در انسان را کاهش داده و در طولانی مدت باعث کاهش وزن شود. با این حال تحقیقات در این زمینه هنوز ادامه دارد.

مضرات این قند:

مضرات این قند:

قندهای رژیمی به آرامی در روده جذب می شوند و بنابراین مصرف آنها می تواند منجر به اختلالات گوارشی مانند اسهال و هوای روده شود. افرادی که سابقه افت قند خون دارند باید در مورد این قند بسیار مراقب باشند. بی حالی ناگهانی ناشی از افت قند خون خطری است که این گروه از افراد را تهدید می کند.

اگر تمام قند مصرفی روزانه خود را بر اساس این قند قرار دهید ، به طور متوسط ​​قند طبیعی کمتری به بدن وارد می کنید و این می تواند سطح قند خون شما را مختل کند. همچنین مصرف این قند برای کودکان و زنان باردار به شدت توصیه نمی شود.

اگرچه قندهای رژیمی ممکن است برای بیماران دیابتی و افرادی که از چاقی رنج می برند مفید باشد ، اما مصرف این مواد مصنوعی خطرات و عوارض جانبی نیز دارد. آرد ، کربوهیدرات ها و چربی های موجود در قندهای مصنوعی می توانند منجر به اختلالات مانند دیابت شوند ، زیرا مصرف آنها می تواند افراد را به یک چرخه معیوب سوق دهد.

آزمایشات اخیر دانشمندان همچنین نشان داده است که این قند با تغییر متابولیسم بدن ، سطح قند خون را در برخی از بیماران افزایش می دهد. به همین دلیل است که مصرف این شکر و محصولات مرتبط با آن در بسیاری از کشورهای جهان مانند آلمان ممنوع است.

خلاصه مقاله

شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های بشر است ، اما مصرف زیاد شکر می تواند مشکلات جسمی زیادی ایجاد کند. قند خون پایین می تواند باعث خستگی ، غش و بی حالی شود. با این حال ، سطح بالای قند خون می تواند باعث بیماری های زیادی از جمله دیابت شود.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و این قند محلول مناسبی برای بیماران دیابتی و افرادی است که از چاقی رنج می برند. این قند از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و استویا یا منابع طبیعی قند به دست می آید. نمونه های طعم این محصول نیز به وفور در بازار موجود است.

همچنین امکان تهیه شکر رژیمی در خانه وجود دارد. مصرف این قند همچنین می تواند دندان ها را از آسیب محافظت کند. با این حال ، مصرف آن خطرات زیادی دارد ، از جمله مشکلات گوارشی یا تغییرات متابولیسم بدن. بنابراین استفاده از آن برای زنان باردار و مردان با سابقه افت فشار خون توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید