شش روش منحصر به فرد برای لذت بردن از حمص – تغذیه اوسینگا


این پست با الهام از روغن بزرگ حمص در یخچال من که منقضی می شد.

شما همچنین فکر می کنید که شماره مورد علاقه من 6 است ، زیرا من دستورهای خود را در گروه های شش نفره ارسال می کنم – اسموتی ، بلغور جو دوسر یک شبه ، ساندویچ و غیره. نمی توانم بگویم شماره مورد علاقه دارم – می توانم؟

به هر حال ، به هوموس برگردید. هوموس دقیقا چیست؟ هوموس یک غار فوق العاده محبوب در جنوب غربی آسیا است که در حال غوطه ور شدن و گسترش است.

معمولاً از مخلوط نخود (لوبیا نخود) ، تاهینی (دانه کنجد آسیاب شده) ، روغن زیتون ، آب لیمو و سیر در یک غذاساز تهیه می شود.

هوموس نه تنها خوشمزه است ، بلکه همه کاره و سرشار از مواد مغذی – فیبر ، ویتامین B و غیره است.

به هر حال ، بدون بحث بیشتر – دستور العمل های مورد علاقه هوموس من را بررسی کنید!

پاستا حمص پخته شده

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

  • 1 پینتو گوجه گیلاسی
  • 1 کدو تنبل بریده شده
  • 1 سیر هاکیتا
  • 1 فلفل قرمز بریده شده
  • 1/2 فنجان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 فنجان حمص
  • 1 قاشق روغن زیتون
  • 8 اوز ماکارونی خشک شده
  • 1 قاشق پونه کوهی
  • 1 قاشق ریحان خشک شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس در یک ظرف پخت بزرگ ، گوجه فرنگی گیلاسی ، حبه سیر ، کدو ، فلفل قرمز ، گوجه فرنگی خشک شده و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • یک چاه در وسط ظرف پخت خود قرار دهید و حمص خود را اضافه کنید. هموس را با ریحان خشک شده ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده پر کنید ، سپس در فر قرار دهید تا به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها تاول زده و آبدار شوند ، بپزد.

  • در همین حال ، ماکارونی را در جهت بسته بندی بپزید.

  • وقتی سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر را با چنگال با دقت له کنید تا تمام آب آنها آزاد شود ، سپس با هموس مخلوط کنید تا سس غلیظ تری به دست آید. ماکارونی پخته شده را مخلوط کرده و میل کنید.

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 جام حمص
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 1 جام میکروب ها
  • 2 فنجان ها سبزهای مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی قطع كردن
  • 1 پیاز قرمز قطع كردن
  • 1/2 خیار قطع كردن

هموس ذوب می شود

آماده سازی زمان 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 1 کلوچه انگلیسی به نصف تقسیم شده است
  • 1/4 فنجان حمص
  • 1/2 فنجان پنیر وگان
  • 3 گوجه فرنگی انگور بریده شده
  • 1/2 فلفل دلمه ای قرمز بریده شده
  • تکه های فلفل قرمز
  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.

  • روی مافین های انگلیسی هموس بریزید و روی آن را با پنیر گیاهی ، فلفل و گوجه فرنگی بپوشانید.

  • در دمای 400 درجه به مدت حدود ده دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود بپزید. من دوست دارم 1-2 دقیقه دیگر بپزم تا پنیر واقعا آب شود. (توجه: در صورت تمایل پنیر بیشتری اضافه کنید!)

  • برش خورده و روی آن را با فلفل قرمز سرو کنید.

چرخ دنده های تمپه

آماده سازی زمان 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 1/4 فنجان حمص
  • 1 عالی املت
  • 1 گوجه فرنگی ریز خرد شده
  • 4-6 نوارها تمپه لاردو
  • یکی از تورتیلا ها را صاف قرار دهید. با استفاده از پشت قاشق ، مقدار زیادی هوموس را در اطراف تورتیلا پخش کنید.

  • گوجه فرنگی خرد شده ، تمپه خرد شده و کاهو را روی آن بپاشید.

  • خوب و محکم و با استفاده از یک چاقوی اره را به قطعات بپیچید. بلافاصله سرو کنید.

لقمه گوجه فرنگی انگور

  • 12 گوجه فرنگی انگور
  • 1/4 فنجان حمص
  • 1 پیازچه هاکیتا
  • گوجه فرنگی ها را نصف کرده و پوست بگیرید. نصف گوجه فرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید تا میوه گوجه فرنگی اضافی از بین برود.

  • هوموس را در هر یک از گوجه فرنگی ها قرار دهید. روی آن را با پیاز سبز خرد شده بریزید.

همه لقمه های خیار شیرینی

  • 1 خیار بریده شده
  • 1/4 فنجان حمص
  • همه ادویه بیگل

دیدگاهتان را بنویسید