شربت ریواس + Farm Girl Cosmo


فکر می کنم تازه عاشق نوشیدنی های مختلط شده ام. حداقل از آن نوع که از گیاهان و میوه های واقعی استفاده می کند. از زمانی که این دستور غذا را در Heartland: Judith Fertig’s Cookbook دیدم ، می دانستم که آن را دوست دارم. من اشتباه نکردم.

فکر می کنم تازه عاشق نوشیدنی های مختلط شده ام. حداقل از آن نوع که از گیاهان و میوه های واقعی استفاده می کند. از وقتی این دستور رو دیدم منطقه اصلی: کتاب آشپزی توسط جودیت فرتیگ می دانستم که آن را دوست خواهم داشت. من اشتباه نکردم.

تهیه شربت ریواس

اولین قدم تهیه شربت است. می توانید آن را تا یک ماه در یخچال نگه دارید ، اما ما با چه کسی شوخی می کنیم؟ شما همه چیز را در یک ست بسیار بزرگ از Farm Girl Cosmos خواهید پوشید.

عناصر:

  • 4 فنجان ریواس خرد شده (قابل استفاده تازه یا یخ زده)
  • 1 فنجان آب
  • 2 پیمانه شکر
  • آب 2 عدد لیمو

جهت ها:

  1. ریواس و یک فنجان آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. بولی ؛ حرارت را روی متوسط ​​کم کنید ، بپوشانید و بپزید تا ریواس نرم و خمیری شود ، حدود 10 دقیقه.
  2. پالپ ریواس را پخش کنید و آب آن را ذخیره کنید. (تفاله ریواس را دور نریزید ؛ طعم آن با مقداری مربا منجمد توت فرنگی مخلوط می شود!) آب آن را اندازه بگیرید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا در مجموع 2 فنجان مایع داشته باشید. دوباره روی قابلمه بریزید ، روی حرارت متوسط ​​، شکر را اضافه کنید و بپزید تا حل شود ، حدود 8 دقیقه. از روی حرارت بردارید ، آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید سرد شود. دوباره محکم کنید و در یخچال قرار دهید یا بروید. به به

مخلوط کردن کیهان

عناصر

  • 3/4 فنجان ودکا
  • 1 فنجان شربت ریواس گل سرخ (به بالا مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره پرتقال (من یک چلپ چلوپ سه ثانیه سخاوتمندانه را جایگزین کردم)
  • 1/2 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 8 شاخه ریحان (من این را حذف کردم ، اما در گذشته ریحان لیمویی من یک افزودنی عالی خواهد بود)

خوب مخلوط کنید. من به یاد ندارم که دستور غذا را سه برابر یا چهار برابر کردم ، اما تمام شربت ریواس را مصرف کردم و آن را در یک ماسون نیم گالنی تکان دادم ، بستنی اضافه کردم و در کوزه ها سرو کردم. من و DH فکر کردیم این بسیار خوشمزه است اما به طرز وحشتناکی خطرناک است – الکل کاملاً پوشانده شده است و بسیار شیرین است. خیلی خوشمزه است ، اگر خودم بگویم. من نمی توانم منتظر مهمانی بعدی باشیم که بتوانیم در آن شرکت کنیم!



دیدگاهتان را بنویسید