سیب زمینی شیرین و رزماری خوشمزه – ترکیب جامع


این قابلمه های بسیار مغذی با سیب زمینی شیرین رزماری با طعم تند Crumble به پشت بام ها بسته بندی می شوند. و صادقانه بگویم ، فقط ذکر “تجزیه” تقریباً نیاز من به گفتن یک کلمه دیگر را نادیده می گیرد ، آیا فکر نمی کنید؟!

با این حال ، این گلدان های فراوان حاوی پروتئین و مغز سبز و نخود و البته قهرمان – سیب زمینی شیرین است. این آرامش بخش است (سلام پنیر خرد شده) و برای آن شب های زمستانی بسیار رضایت بخش است.

حالا ، با در نظر داشتن همراهان مجردم ، یکشنبه مدتی حاضر شوید و این 4 دیگ را درست کنید. یک شب آن را بخورید ، و سه مورد باقی مانده را در یخچال برای هفته بعد منفجر کنید. به زیبایی در فر داغ شده و نیازی به فکر دیگری نیست!

4 قابلمه (4 وعده) درست کنید

پایه:
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
730 گرم سیب زمینی شیرین (پوست کنده ، خرد شده به قطعات 2 سانتی متر)
1 عدد پیاز قهوه ای (خرد شده)
2 شاخه رزماری (برگهای ریز خرد شده)
400 گرم گوجه فرنگی برش خورده
فنجان آب
نخود فرنگی 400 گرم (آبکش شده)
نمک دریا

فرو ریختن:
50 گرم آرد ساده GF
¼ فنجان پنجم پوسته
½ فنجان پنیر پارمزان ، رنده شده
40 گرم کره ، سرد ، خرد شده
1 عدد فلفل قرمز (دانه های بیرون و ریز خرد شده)

فر را روی 180 * گرم کنید (فن لازم است). چهار (1.5 فنجان) قابلمه رمکین را با روغن زیتون کمی چرب کنید.

در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را گرم کنید و سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید ، هم بزنید. رزماری را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر بپزید. گوجه فرنگی کنسرو شده را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید ، حرارت را کم کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

نخود را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر (تا زمانی که سیب زمینی نرم شود) بپزید. ادویه با نمک دریا.

مخلوط سیب زمینی را به چهار قابلمه تقسیم کرده و روی سینی فر بگذارید.

برای خرده ها ، آرد ، کینوا ، پارمزان ، چیلی و کره را با هم مخلوط کنید (با مخلوط کره را با انگشتان خود بمالید تا به شکل خرد شود).

خمیر را روی مخلوط سیب زمینی بپاشید و به مدت 30 دقیقه (یا تا زمانی که روی آن طلایی شود) بپزید.

لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید