سس آلو هابانرو – تغذیه توسط ماریسا مور


بیاموزید که چگونه با این دستور العمل آسان کنسرو تابستانی ، سس خانگی خود را درست کنید! این دستور تهیه سس هلو هانرو ، محصولات برتر تابستانی را به شکلی شیرین و تند ترکیب می کند. آن را روی ماهی ، مرغ به عنوان غذای اصلی سرو کنید ، یا از آن به عنوان یک میان وعده با ترتیلا های ترد لذت ببرید.

3 قوطی سس با آلو.  habaneros و چیپس در یک کاسه آبی

این پوستر توسط سازندگان Bal پشتیبانی می شودل® لوازم خانگی *

این سس هلو هانرو شیرین ، میوه ای و تند ، بهترین میوه های فصل تابستان را گرد هم آورده است. این طرز تهیه آسان کنسرو تابستانی که با آلو تازه ، گوجه فرنگی و فلفل هانابرا تند تهیه می شود ، سس مناسبی برای لذت بردن از طعم تابستان در حال حاضر و فراتر از آن است.

شاید برای شما این سال پیش آمده باشد که چقدر راحت می توانید سس خود را درست کنید و بتوانید آن را تهیه کنید! چند مرحله وجود دارد اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. بنابراین بیایید شروع کنیم.

شما نیاز خواهید داشت

آلو قرمز یا سیاه
گوجه فرنگی آلو
پیاز قرمز
فلفل هابانرو
سالو
گشنیز آسیاب شده
آب لیمو بطری شده
تکیلا (اختیاری)
4 (16 اونس) توپ® کوزه های بالا
دیگ یا کتری برای پخت سس
توپ® مخزن آب یا قابلمه بزرگ و عمیق با در و قفسه
اهرم گلدان و کنترل کننده فضای جلو
حوله آشپزخانه را تمیز کنید

کوزه ها با یک کاسه آلو ، نمک ، هانابروس ، آب لیمو بطری شده و گشنیز آسیاب شده

این دستور العمل چند مرحله دارد ، اما در واقع به راحتی و به سرعت جمع می شود. من دستور العمل کامل را در زیر آورده ام ، اما می خواهم برخی از مراحل کلیدی را در اینجا بیان کنم.

پس از شستن کامل محصول ، گوجه فرنگی ها را آماده کرده و در فر داغ قرار دهید.

گوجه فرنگی ها را کمی تفت دهید

در اینجا یک دستور العمل عالی برای تهیه گوجه فرنگی تازه باغی آورده شده است.

اگرچه برخی از دستور العمل های سالسا برای به دست آوردن ذغال نیاز به برشته شدن گوجه فرنگی دارند ، اما این مورد را حذف نمی کنیم.

هدف در اینجا این است که گوجه فرنگی ها را کمی بپزید ، تمرکز خود را در طعم گوجه فرنگی تابستانی شروع کنید و بتوانید به راحتی از پوست آن جدا شوید.

گوجه فرنگی هسته ای و نصف شده را که به صورت جانبی بریده شده روی یک ورقه پخت قرار دهید. روستی هنگامی که به اندازه کافی سرد شد ، پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و گوجه فرنگی ها را خرد کنید.

نکته: برای قوام ، گوجه فرنگی و آلوها را تقریباً به یک اندازه خرد کنید.

گوجه فرنگی بو داده روی پوست

از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید

فصل آلو از تابستان تا اوایل پاییز است. آنها شیرین ترین آنها در فصل بعد هستند ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای کمی انتخاب است. اکنون زمان مناسبی است که آلو را برای فروش و در بازار کشاورزان محلی خود تهیه کرده و برای این سس بطری کنید.

در این دستور می توانید از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید. آلو سیاه رنگ غنی تری به آن می بخشد. هر دو طعم شیرین و شیرینی را اضافه می کنند.

آلوها را حتما بشویید. آلوها را به همان اندازه گوجه فرنگی خرد شده پوست بگیرید و خرد کنید.

نگهداری سس خانگی

پس از خرد شدن گوجه فرنگی ، آلو ، پیاز و فلفل هاوانا ، زمان پخت آن فرا رسیده است ، پس آیا می توان سس را تهیه کرد!

گوجه فرنگی مایع زیادی آزاد می کند. اما این دستور غذا از آب لیمو و تکیلا اختیاری نیز استفاده می کند. آب لیمو مهم است.

حتما آب لیمو را در بطری بخرید برای اطمینان از اینکه اسید دارای اسیدیته ثابت است. از آبلیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

قابلمه با آلو خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز

برای راهنمایی بیشتر حتماً این سوالات متداول تعمیر و نگهداری خانه را بررسی کنید.

یاد آوردن: پس از آماده شدن ، یادتان باشد کوزه های داغ را روی یک حوله بگذارید. کوزه ها را حداقل یک اینچ از هم فاصله دهید تا فضای زیادی برای خنک شدن مناسب آنها باقی بماند. بگذارید شیشه ها به مدت 12-24 ساعت بمانند.

برای مشاهده دستور کامل و نکات بیشتر به پایین بروید.

کوزه های سس روی یک حوله سفید

تنظیم حرارت

این دستور سالسا انعطاف پذیری کمی دارد. بسته به میزان تندی که می خواهید ، می توانید از 2-3 حبانرو برای این دستور غذا استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید که فلفل می تواند طیف وسیعی داشته باشد. برخی از آنها گرمتر از دیگران خواهند بود – حتی در یک مجموعه.

با برداشتن دانه ها و دنده های حبانرا می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید. من برای اولین مجموعه سالسا در دو حبانرو نگه داشتم ، اما احتمالاً دفعه بعد به سه عدد می رسم.

نکته: هنگام خرد کردن فلفل هانابرا دستکش بپوشید. آب روغن نعناع به انگشتان شما می چسبد و شستن آن آسان نیست – حتی با آب و صابون.

درباره فلفل هاوانا در مقیاس ملایم تا بسیار تند ، فلفل هانابرا فقط یک عدد از بالا پایین است. Habaneras بسیار گرم است.

این فلفل قرمز یا نارنجی می تواند 100 برابر تندتر از فلفل هالاپینو باشد و می تواند ادویه و طعم را به هر غذایی اضافه کند.

یافتن فلفل هابانرو در سوپرمارکت محلی در اکثر شهرهای بزرگ بسیار آسان است. همچنین می توانید با مراجعه به یک خواربارفروشی کارائیب یا یک بازار بین المللی روستایی آنها را پیدا کنید.

باغبانی فلفل بسیار آسان است ، بنابراین ممکن است حتی بتوانید مقداری در باغ خود پرورش دهید.

یک قابلمه را با یک قاشق فلفل و آلو در کنار آن باز کنید

ارائه ایده ها

این سس هانابرو آلو با غذاهای مختلف بسیار خوب ترکیب می شود.

من فقط با چیپس تورتیلا دوست دارم. کراکر شور با سس شیرین و میوه ای تعادل کامل طعم و یکی از غذاهای جدید مورد علاقه من است!

اما روش های زیادی برای لذت بردن از این سس وجود دارد.

  • آن را روی ماهی برشته ، مرغ یا غذاهای خوک بریزید.
  • طعم میوه ای را به همبرگر یا بسته بندی بوقلمون اضافه کنید.
  • یک کلاه شیرین و تند به تاکوهای سبزیجات یا ماهی اضافه کنید.

یک قوطی سالسا را ​​به گریل بعدی خود ببرید یا آن را برای شب دخترانه باز کنید. در یک کاسه بریزید و با چیپس موز یا تورتیلا ، ورقه های خیار تازه و جیکاما برای خیساندن سرو کنید.

یک قابلمه را با املت باز کنید

اگر ترکیب گوجه فرنگی آلو مناسب شما نیست ، این دستور آناناس نرم تر و شیرین تر هالاپنو را امتحان کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

پرونو هابانرو سالسا

بیاموزید که چگونه می توانید سس خانگی خود را با این دستور العمل آسان کنسرو تابستانی تهیه کنید! آن را روی ماهی ، مرغ به عنوان غذای اصلی سرو کنید ، یا از آن به عنوان یک میان وعده با ترتیلا های ترد لذت ببرید.

آماده سازی زمان30 دقیقه

زمان پخت20 دقیقه

ساعات خوش12 ساعت ها

کل زمان12 ساعت ها 50 دقیقه

دوره: پیش غذا ، میان وعده

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور نگهداری از خانه

بخش ها: 4 کوزه های 16 اونس (رنگ)

کالری: 14کیلوکالری

عناصر

  • 2 لعنتی گوجه فرنگی ، پوست گرفته و نصف شده است
  • 3 لعنتی آلو سفت ، خالی و خرد شده 1
  • 1 پیاز قرمز متوسط ​​، خرد شده ، حدود 1 فنجان
  • 2 ادویه سیر ، خرد شده
  • 2 قاشق تکیلا (اختیاری)
  • فنجان بطری آب لیمو
  • 1 قاشق نمک
  • 2 قاشق دانه گشنیز ، بو داده و خرد شده (یا 1 قاشق چایخوری گشنیز)
  • 2-3 habaneros ، خرد شده

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را نصف کرده و روی یک ورقه پخت بچینید. به مدت 20 دقیقه تفت دهید ، سپس گوجه فرنگی ها را بچرخانید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. بگذارید سرد شود. پوست را بکشید ، سپس تقریباً خرد کنید.

  • یک جعبه آب جوش آماده کنید. ظرف ها را در آب جوش گرم کنید تا آماده استفاده شوند ، نجوشانید. درپوش ها را در آب گرم و صابون بشویید و با نوار کنار بگذارید.

  • گوجه فرنگی را با مواد باقی مانده در فولاد ضد زنگ ترکیب کنید. بجوشانید ، سپس به جوش بیاورید ، اغلب هم بزنید تا آلوها نرم شوند و سس غلیظ شود ، حدود 20 دقیقه.

  • یک سس تند را در یک قابلمه داغ بگذارید و فضای سر آن به اندازه یک اینچ باقی بماند. حباب های هوا را بردارید. لبه شیشه را پاک کنید. یک درپوش را روی یک شیشه قرار دهید و یک بانداژ بگذارید ، آن را محکم روی نوک انگشت خود تنظیم کنید. ظرف را در آب جوش قرار دهید. این کار را یکی پس از دیگری تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • بسته به ارتفاع ، ظرف ها را 20 دقیقه پردازش کنید. حرارت را خاموش کنید ، درب آن را بردارید ، بگذارید کوزه ها به مدت 5 دقیقه بمانند. کوزه ها را بردارید و به مدت 12-24 ساعت در یخچال قرار دهید. درپوش ها را برای مهر و موم بررسی کنید. وقتی مرکز فشرده می شود خم نمی شوند.

یادداشت

یادداشت:

  • هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا همه کوزه ها وارد شوند و آب بجوشد. بنابراین ، در این مورد ، 20 دقیقه پس از شروع به جوش آمدن آب در قوطی.

تغذیه

کالری: 14کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 3گرم | پروتئین: 1گرم | چربی: 1گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | چربی های غیر اشباع: 1گرم | چربی اشباع نشده: 1گرم | سدیم: 37میلی گرم | پتاسیم: 73میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 3گرم | ویتامین A: 195IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 4میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

* افشاگری: این یک پست حمایتی است که بخشی از مشارکت مستمر با بخش حفظ تازه News Brands است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. همه افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید