ساندویچ های بسته بندی شده من با گوشت و سبزیجات-Osinga Nutrition


هوای گرمتر عشقم به ساندویچ ها را دوباره به من معرفی می کند! همچنین ، چه کسی می گوید ساندویچ ها نمی توانند وارد رژیم غذایی سالم شوند؟ آنها مطمئناً می توانند! آنها را با سبزیجات ، چربی های سالم و پروتئین پر کنید و خودتان یک وعده غذایی متعادل داشته باشید!

کربوهیدرات ها در چند سال گذشته بدتر شده اند ، اما این بدان معنا نیست که شما باید برای همیشه نان را رها کنید! این دستور العمل های ساندویچ سالم ثابت می کند که می توانید در حالی که از طعم و مزه لذت می برید بهتر غذا بخورید!

هر یک از این ساندویچ ها حاوی فیبر ، پروتئین گیاهی و ریزمغذی ها هستند. من همچنین فکر خلاقانه ای کردم که برای هر کدام از آنها پروتئین های گیاهی مختلف ، همراه با طعم های مختلف تهیه کنم – بنابراین هرگز خسته نمی شوید!

اگر شما هم مانند من اهل غذا هستید ، توصیه می کنم ساندویچ را قبل از خوردن کنار هم بگذارید. این به این دلیل است که مواد باعث ایجاد یک آشفتگی مرطوب نمی شوند! به عکس بالا نگاه کنید – اینگونه بود که من تمام ساندویچ ها را در یخچال خود بسته بندی کردم.

بدون بحث بیشتر ، در اینجا دستور العمل های ساندویچ مورد علاقه من وجود دارد! به من بگویید کدام را می خواهید امتحان کنید و من را مانند Youtube در اینجا تماشا کنید!

https://www.youtube.com/watch؟v=s0JPjbX2jns

تمپه BLT

آماده سازی زمان 5 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

ماریناد

  • 3 قاشق غذاخوری من سس هستم / تماری
  • 2 قاشق غذاخوری شربت پیاده رو
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 1.5 Tsp سرکه بازامیک
  • 1 Tsp دود مایع
  • 0.5 Tsp زیره
  • 0.5 Tsp پودر سیر

مواد لازم ساندویچ

  • 8 برش ها پانو
  • 8 اوز تمپه قطع كردن
  • 2 فنجان ها سبزهای مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی
  • می وگان
  • ترشی را با ترکیب سس سویا ، شربت افرا ، روغن ، دود مایع ، سرکه بالزامیک ، زیره و پودر سیر درست کنید.

  • نوارهای تمپه بریده شده را با ماریناد استخوان کنید تا کاملا پوشانده شود. نوارها را در یک لایه روی یک ورقه پخت کم عمق بچینید تا هر قطعه در ماریناد باشد و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • بعد از اینکه چاشنی به مدت کافی در ماریناد باقی ماند ، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نوارهای تمپه را اضافه کرده و در تابه به مدت 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که لبه های آن سرخ شود بپزید. از ماریناد باقی مانده برای ناهمواری نان استفاده کنید.

  • بیکن را در املت با سبزیجات ، گوجه فرنگی و سس مایونز وگان ترتیب دهید. لذت بردن!

آهسته شلخته جوز

15 دقیقه

کل زمان 15 دقیقه

  • 28 اوز گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری ماکارونی گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کرنش
  • 1 قاشق غذاخوری پودر توت فرنگی
  • 1 Tsp فلفل
  • 2 فنجان ها لنزها پخته
  • 1 قاشق غذاخوری خردل زرد
  • 1/2 Tsp دود مایع
  • 1 قاشق غذاخوری شربت پیاده رو
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 2 جام اسفناج
  • همه مواد (به جز نان یا اسفناج) را در قابلمه فوری ترکیب کنید. درپوش را در جای خود قفل کرده و مطمئن شوید که دسته ماشه بخار بسته است. فشار قوی را به مدت 12 دقیقه تنظیم کنید. گلدان فوری حدود 10 دقیقه طول می کشد تا فشار ایجاد شود ، زمان سنج بعد از رسیدن به فشار شروع به شمارش می کند.

  • پس از اتمام زمان ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود ، این کار حدود 20 دقیقه طول می کشد. پس از اتمام ، به آرامی پوشش را رها کنید.

  • روی نان به دلخواه با اسفناج سرو کنید. لذت بردن!

ساندویچ وکیل Kikera

  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 2 جام نخود پخته شده
  • 1/3 جام گوآکاموله
  • 1 قاشق فلفل
  • 1 قاشق فلفل قرمز
  • 1 سر کاهو بوستون ساقه پاره شده
  • 1 پیاز قرمز بریده شده
  • در یک کاسه بزرگ با همزن سیب زمینی ، نخود پخته را با گوآکامول له کنید. فلفل و تکه های چیلی را اضافه کنید. له کنید تا مخلوط کمی غلیظ شود.

  • روی نان بمالید و با کاهو و پیاز اضافه کنید. لذت بردن!

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 جام حمص
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 1 جام میکروب ها
  • 2 فنجان ها سبزهای مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی قطع كردن
  • 1 پیاز قرمز قطع كردن
  • 1/2 خیار قطع كردن

ساندویچ مخلوط نخود

آماده سازی زمان 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

کیکرا کورگو

  • 1 Tsp روغن آووکادو
  • 1 جام آرد نخودچی
  • 2/3 جام شیر نارگیل حفظ شده است
  • 2 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
  • 1/2 Tsp زردچوبه
  • 1 Tsp خردل
  • 1/2 Tsp پودر سیر
  • 1/2 Tsp پودر کرنش

ساندویچ پارچه ای

  • 1 گوجه فرنگی قطع كردن
  • 1 پیاز قرمز قطع كردن
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • یک تابه نچسب روی آتش بگذارید و روغن زیتون و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

  • مخلوط خود را با افزودن آرد نخودچی ، شیر ، مخمر مغذی ، زردچوبه ، خردل دیژون ، پودر سیر و پودر پیاز به یک کاسه بزرگ آماده کنید و همه چیز را با هم خوب مخلوط کنید.

  • مخلوط را روی پیازها بریزید و بپزید تا مخلوط به شکل پنکیک شروع کند. سپس آن را با کاردک جدا کرده و مخلوط کنید و مخلوط کنید تا کل مخلوط پخته شود و دیگر خیس نشود.

  • پوست را روی نان بچینید و با گوجه فرنگی بپوشانید. لذت بردن!

ساندویچ BBQ Tohuo

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

  • 14 اوز توهوو شرکت اضافی
  • 1.5 Tsp فلفل
  • 1 Tsp زیره
  • 1 Tsp پودر سیر
  • 1/4 Tsp پودر فلفل دلمه ای
  • 1/4 جام سس BBQ
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 2 جام اسفناج
  • 1 پیاز قرمز قطع كردن
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • قسمت توهو را در چند لایه دستمال کاغذی بپیچید ، سپس آن را روی بشقاب غذا یا تخته برش قرار دهید. آن را با یک جسم سنگین مانند قابلمه ، قابلمه یا قلع بزرگ در حالی که فر از قبل گرم می شود وزن کنید. توهو را بعد از فشردن به بلوک برش دهید.

  • در همین حال ، فلفل دلمه ای ، زیره ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، فلفل دودی و سس بو داده را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. روغن را بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شود. توهو را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. توهو را در یک لایه روی یک ورقه پخت آماده شده قرار دهید.

  • هر 10 دقیقه هم بزنید تا یکنواخت بپزد ، تا توهو سرد شود ، در مجموع 30 تا 35 دقیقه.

  • روی نان و روی آن را با اسفناج و پیاز بچینید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید