سالاد پنجم زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا – امی لونگارد



مدتی از آخرین پست من می گذرد و خیلی چیزها از آن زمان تغییر کرده است. در حال نوشتن این مقاله ، ما اکنون وارد سومین ماه بیماری همه گیر COVID-19 می شویم و هنوز در حال تمرین فاصله اجتماعی هستیم. این تغییر عظیم در شیوه زندگی ما انگیزه ای بود که من برای شروع کلاسهای آنلاین و کارگاه آموزشی لازم داشتم. در حالی که من در چند ماه گذشته به صورت حضوری در اتاوا تدریس می کردم ، به طور کامل آنلاین حرکت کردم و هر هفته کلاس های مجازی و کارگاه سلامتی شرکتی را در آشپزخانه ام با افرادی از سراسر کانادا ، ایالات متحده و خارج از کشور ترتیب دادم. این یک راه فوق العاده برای برقراری ارتباط با وجود این واقعیت بود که ما از لحاظ جسمانی از خود فاصله می گیریم.

وقتی هوا گرم می شود و به سراغ غذاهای سبک تر بهاری و تابستانی می رویم ، تصور کردم زمان آن فرا رسیده است که یک دستور جدید را به اشتراک بگذارم. امسال ، من واقعاً سالادهای دلپذیر را دوست دارم که می توانند به عنوان وعده غذایی تنها بمانند. در کلاس آشپزی آنلاین این هفته ما یک سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم قرمز و لوبیا آماده کردیم. یکی از شرکت کنندگان ، علیشا ، گفت: “این بهترین سالاد پنجمی است که من خوردم!” و دیگران نیز از این موضوع خشمگین شدند. من شخصاً دوست دارم که این سالاد حاوی زردچوبه ضد التهابی و چغندر غنی از آنتی اکسیدان و کلم قرمز باشد. سرشار از رنگ و طعم ، سرشار از پروتئین و فیبر زیاد است ، بنابراین می توانید آن را به عنوان وعده غذایی بخورید یا در بخشهای کوچک به عنوان غذای جانبی سرو کنید. برای دستور العمل کامل به پایین بروید و اگر آن را امتحان کردید ، لطفاً نظر خود را به من بگویید!

زردچوبه کینوا با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

6 تا 8 وعده مصرف می کند

عناصر:

1 چغندر بزرگ یا 2-3 چغندر کوچک (حدود 1 پوند)
روغن زیتون
1 فنجان کینوا ، شسته و آبکش کنید
1 1/2 فنجان آب یا آب سبزیجات کم سدیم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 – 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قوطی (398 میلی لیتر / 14 اونس) لوبیا یا نخود انتخاب شده ، آبکش کرده و شسته می شود
1 فنجان جفت خرد شده بسته بندی شده
2 فنجان کلم ورقه شده نازک
فلفل سیاه

جهت ها:

فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی یا روکش سیلیکونی بچینید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید ، خرد کنید و به قطعات کوچک خرد کنید و به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید. حدود 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. چغندرها را استخوان کنید تا مطمئن شوید که به طور مساوی با روغن پوشانده شده است. چغندرها را روی سینی فر بگذارید و آنها را به مدت 35 تا 40 دقیقه تفت دهید (یک بار در نیمه بچرخد) یا تا زمانی که به راحتی با چنگال سوراخ شوند.

کینوا ، آب یا آبغوره و زردچوبه را به یک قابلمه کوچک متوسط ​​اضافه کنید. مایع را بجوشانید ، سپس آن را بپوشانید و بجوشانید. حدود 12 – 15 دقیقه یا تا زمانی که کینوا پخته شود بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید تا چند دقیقه سرد شود. سپس کینوا خنک شده را با چنگال مخلوط کنید.

برای تهیه سس ، روغن زیتون ، سرکه سیب ، شربت افرا ، دیجو و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

برای ترکیب سالاد ، چغندر پخته ، کینوا ، لوبیا ، جعفری ، کلم را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی سس را بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود. نمک (در صورت لزوم) و مقدار زیادی فلفل سیاه را مزه کنید و مزه دار کنید. این سالاد را خودتان گرم یا سرد به عنوان غذای اصلی میل کنید ، یا در وعده های کوچکتر به عنوان غذای جانبی هر چیزی که می خورید میل کنید.

این به مدت 5 روز در یخچال در ظرفی که هوا را بسته نگه می دارد.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم لذت بردید ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که یک دوره سریع در زمینه سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذایی گیاهان است. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدبه همچنین می توانید به انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک بپیوندید ، جایی که من دستور العمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید