سالاد ماکارونی جو میگو به سبک یونانی – RD پیشگیری شده


روز یکشنبه مانند دیوانه ها دور می زدند و بچه ها را از مأموریت به ماموریت می کشاندند ، آنها بلافاصله به خانه باز می گردند تا بدون اجازه ، لغزش موجود در کیسه های خوب را باز کنند. من و مارک حالمان بد شد. مدتی را در اتاق خواب گذراندید و بحث های زیادی درباره اینکه چرا این انتخاب بدی بود انجام دادم.

آنها از آن زمان تا کنون تمام تلاش خود را کرده اند ، اما نتیجه آنها عصر امروز است: کنار گذاشتن اولین رویداد مدرسه – بستنی.

دیشب جهت گیری جوانی پایپر بود و او بسیار هیجان زده بود! ما شی را ترک کردیم (با یک مرور کلی) تا قطعاً به Piper اجازه دهیم لحظه هیجان خود را وارد کند و برای اولین بار در سالن بدنسازی گشت و گذار کند. خواهر بزرگ می تواند در این راه کمی کشنده و شاد باشد و ما می دانستیم که پایپر از ورود به مدرسه ابتدایی چقدر هیجان زده بود.

عصر موفقیت آمیزی بود و معلم او بسیار شیرین به نظر می رسد! کل جهت بیش از 2 ساعت بود و در مدرسه بدون تهویه مطبوع ، ماسک و بدن بزرگسالان (x2 در بسیاری از خانواده ها) در اتاق پیش دبستانی کمی ناخوشایند بود در حالی که ساعت دوم به پایان رسید. ما آماده بودیم تا عصر را ادامه دهیم … و شام.

امشب دومین شبی است که شی در مدرسه با معلم خود ملاقات می کند و ما نیز از این بابت بسیار خوشحالیم. برای ما ، همه چیز جدید است زیرا ما سال گذشته به دلیل همه گیری اجازه ورود به مدرسه را ندادیم. دختر شما حتی برای برخی از مهمانی های کلاسی و یک گردش هم داوطلب شد! هیجان زده 😊 اما امشب ، بستنی را بعداً با دوستان قدیمی و جدید می گذاریم تا تقویت کنیم که باز کردن محتوای خیرخواهانه بدون اجازه ، انتخاب خوبی نبود. منتظر اشکم بله

با این حال ، به ما اجازه می دهد یک شب کمی کمتر از اوتیکائوزان داشته باشیم. زمان کافی برای خوردن شام وجود ندارد ، اما زمان کافی برای خوردن غذای باقی مانده و نشستن دور هم. در آخرین هفته دیوانه واری که داشتم ، این سالاد جو را درست کردم و بارها و بارها آن را خوردم تا اینکه تمام شد – ناهارها و شام ها به طور یکسان. خوشبختانه آن طعم های جسورانه مرکبات و شوید با همه چیزهای یونانی درست در کوچه من است!

برای ما امشب آرزوی موفقیت می کنیم تا صحنه ای را بیش از حد بزرگ نکنیم

عناصر

میگو:

  • 24 میگوی خام اوز ، پوست کنده و پوست گرفته

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 لیمو ، پوست و آب میوه

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مزه

  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده

پاستا سالاتو:

  • 2 فنجان رب جو پخته

  • 2 عدد لیمو ، پوست و آب میوه

  • ½ فنجان روغن زیتون

  • 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مزه

  • 1/2 فنجان شوید تازه خرد شده

  • 1 خیار انگلیسی ، برش خورده به صورت هلالی

  • 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاس ، نصف شده

  • onion پیاز قرمز ، خرد شده

  • فتا بلوک 8 اونس ، به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه متوسط ​​، روغن زیتون ، آب لیمو ، پوست ، نمک ، فلفل و فلفل قرمز خرد شده را با هم مخلوط کنید. میگو را اضافه کرده و به کت بریزید ؛ کنار گذاشتن
  2. یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. جو را وارد کنید و حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​کاهش دهید. در جهت بسته بندی تا زمان دندانپزی بپزید. آبکش کنید ، بشویید و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  3. در همین حال ، یک قابلمه کوچک را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن ، میگو را اضافه کرده و بپزید تا صورتی شود و پخته شود ، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
  4. در یک کاسه یا شیشه کوچک با درب محکم ، آب لیمو ، پوست ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و شوید را ترکیب کنید. خوب بزنید یا تکان دهید تا ترکیب شود. جو را بریزید و خوب مخلوط کنید.
  5. به جو ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز ، فتا و میگو را اضافه کنید. آن را بریزید و سرو کنید

یادداشت

بهتر است ضایعات غذا فقط 1-2 روز نگهداری شود

یک دستور کمی اقتباس شده از زیتون و انبه

اطلاعات تغذیه:

بازده: 10
حجم سرو: 1 1/2 فنجان

مبلغ برای خدمات:
کالری: 358چربی کل: 19.0 گرمکلسترول: 96 میلی گرمسدیم: 662 میلی گرمکربوهیدرات ها: 29.8 گرمفیبر: 2.4 گرمقند: 3.2 گرمپروتئین: 17.0 گرم

آیا سلیقه ها و مفاهیم یونانی را دوست دارید؟ دستور العمل های دیگر را بررسی کنید!

احساس خوبی داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید