سالاد ماسون پاییز


این سالاد برداشت پاییزی با سرکه سیب برای خوردن آماده سازی با شیشه های ماسون مناسب است! بسته بندی شده با کدو تنبل ، سبزیجات زمستانی و کینوا ، یک سالاد گیاهی رضایت بخش است که برای یک ناهار سریع مناسب است.

این پست توسط سازندگان محافظ خانه Ball® حمایت می شود. *

این سالاد پاییزی آسان برای خوردن هنگام کار در خانه یا ناهار در دفتر یا مدرسه مناسب است. این شامل برخی از بهترین اجزای آب و هوای سرد و سس سالاد شیرین و ترش است تا همه آن را کنار هم قرار دهید.

پس بیایید شروع کنیم!

شما نیاز خواهید داشت

کوینو
کدو حلوایی
روغن زیتون اضافی
بچه کلم پیچ یا سبزیجات دیگر
پکن ها
اکسیکوک خشک شده
سیر
خردل دیژون
سرکه سیب
شربت افرا
فتا (اختیاری)
نمک و فلفل
1 -بل® شیشه نیمه نوک
4 – کوزه های محله دهان پهن

اگر چیزی از این لیست کم دارید ، برای مشاهده لیستی از جایگزین ها به پایین بروید.

درست کردن سالاد در ظرف

این سالاد چند قسمت دارد. شما باید کینوا را از قبل بپزید یا از قبل پخته بخرید. اطمینان حاصل کنید که حداقل تا دمای اتاق خنک شود تا سبزی ها پژمرده نشوند و رطوبت بیشتری به سالاد اضافه کنند.

شما همچنین قبل از جمع آوری کوزه های نمک ، کدو حلوایی را تفت می دهید. و به همین دلیل ، قبل از افزودن به شیشه ها ، بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

این اجزاء به راحتی یک روز قبل آماده می شوند.

ادویه را در هر مرحله فراموش نکنید. افزودن نمک و فلفل به کدو تنبل و سس سالاد تفاوت زیادی در طعم آن ایجاد می کند.

جایگزین ها

این سالاد همه کاره است. از این نکات برای تهیه سالاد برداشت پاییزی خود با آنچه در دست دارید استفاده کنید.

کوینو. من دوست دارم از کینوا در سس سالاد بنایی استفاده کنم. برای خیساندن پانسمان و افزودن مقداری فیبر پرکننده و پروتئین به مخلوط مناسب است. اما به راحتی می توانید مقداری غلات فراوان مانند برنج قهوه ای ، برنج سیاه یا فارون را با یکدیگر عوض کنید.

کدو حلوایی. اگر پای کدو ندارید ، از کدو تنبل زمستانی ضخیم استفاده کنید. کدو تنبل بلوط یا کدو تنبل ظریف در همان مقدار کاملاً کار می کند. فقط مطمئن شوید که کدو تنبل را به اندازه هر کدام به اندازه 1 اینچ قرار دهید یا زمان پخت را متناسب با آن بالا یا پایین تنظیم کنید.

سبزی های سالاد. من برای این مورد از بچه کلم پیچ استفاده می کنم زیرا کنتراست را دوست دارم. اسفناج ، فلفل قرمز یا برخی از سبزیجات مخلوط کار می کنند. همچنین می توانید از کالسکه معمولی استفاده کنید. اما اگر این کار را انجام می دهید ، حتماً فنجان را به قطعات گازدار برش داده و کمی ماساژ دهید تا جویدن راحت تر شود.

اکسیکوک خشک شده. از هر میوه خشکی که در دست دارید استفاده کنید. گیلاس یا انجیر خشک در اینجا خوشمزه خواهد بود.

پکن ها من دوست دارم از آجیل در سالادهای پاییزی استفاده کنم. این یک راه عالی برای افزودن طعم فصلی ، اما چربی های تند و خوب است.

برای تهیه این سالاد وگان ، کافی است از فتا صرف نظر کنید یا از یک فتا وگان یا پنیر ترکیبی دیگر استفاده کنید که از آن لذت می برید.

بهترین کوزه ها برای خوردن سالاد

محوطه دهان پهن Ball® اندازه مناسبی برای یک سالاد کامل است. سبزها فضای زیادی را اشغال می کنند. با شیشه چهارم ، به راحتی می توانید 1-2 فنجان سبزیجات را طبق دلخواه خود پر کنید!

کلید یک ظرف شیشه ای ساده ، دهانه پهن و در صورت امکان ، یک شیشه کناری مستقیم است. دهان پهن باعث می شود که مواد را به شیشه اضافه کنید و سالاد درست در زمان غذا خوردن روی بشقاب یا کاسه شما بچرخد.

اگر شما هم ندارید ، اشکالی ندارد. از شیشه های معمولی استفاده کنید و با استفاده از قاشق یا چنگال شیشه ها را از کوزه ها بیرون بکشید.

اگر می خواهید یک سالاد جانبی درست کنید ، کوزه های بزرگ را انتخاب کنید و مواد را بر این اساس تقسیم کنید.

ارائه ایده ها

  • پس از جمع آوری ، می توانید این سالادها را حدود 3 روز در یخچال نگه دارید تا آماده شوند و بروند. سالاد می تواند به راحتی خود به خود بایستد ، اما با چند افزودنی نیز به خوبی کار می کند.
  • پروتئین مورد علاقه خود را به سالاد اضافه کنید. نخود پخته یا لوبیا سفید ، مرغ بریان شده یا توهو یا تمپه پخته شده می تواند یک تاپینگ عالی باشد. پروتئین را به صورت یک لایه بعد از کینوا اضافه کنید یا درست قبل از غذا اضافه کنید.
  • یک وعده ماست یا اسموتی پر از پروتئین را برای یک ناهار کامل اضافه کنید.
  • با سوپ مورد علاقه خود در کنار غذا میل کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

سالاد ماسون پاییزی با سرکه افرا

این سالاد برداشت پاییزی با سرکه افرا برای خوردن آماده سازی با شیشه های ماسون مناسب است! بسته بندی شده با کدو تنبل ، سبزیجات زمستانی و کینوا ، یک سالاد گیاهی رضایت بخش است که برای یک ناهار سریع مناسب است.

آماده سازی زمان10 دقیقه

زمان پخت30 دقیقه

کل زمان40 دقیقه

دوره: سالاتو

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور العمل های پای کدو تنبل ، سالاد ماسون

بخش ها: 4

کالری: 500کیلوکالری

عناصر

  • 2 فنجان کوینولای پخته شده
  • 1 خوب فر کدو تنبل پوست کنده و خرد شده ، مکعب های 1 اینچی
  • 2 قاشق روغن زیتون اضافی
  • نمک و فلفل خام به مزه
  • 4 فنجان ها بچه کلم پیچ یا سایر سبزیجات سالاد نرم
  • ½ فنجان نصف پانک برشته ، خرد شده
  • ½ فنجان اکسیکوکوس خشک شده
  • 2 اونس پنیر فتا ، خرد شده (اختیاری)

پانسمان سیب

  • 1 سیر خرد شده
  • ½ قاشق خردل دیژون
  • 3 قاشق سرکه سیب خام
  • 1-2 قاشق شربت افرا یا به میزان لازم برای شیرینی
  • 3 قاشق روغن زیتون اضافی
  • قاشق نمک
  • خرج کردن فلفل سیاه یا به مزه

دستورالعمل ها

  • اگر با کینوا خام شروع کردید ، کینوا را طبق دستورالعمل بسته بپزید و اجازه دهید حداقل تا دمای اتاق خنک شود.

  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کدو تنبل را روی یک پارچه بزرگ در یک لایه پخش کنید. روغن زیتون را بریزید و نمک و فلفل بپاشید. استخوان برای نگه داشتن آن. به مدت 20 دقیقه تفت دهید ، یکبار بچرخانید تا کدو کارامل شود. بگذارید روی تابه خنک شود.

  • مواد وینایگرت را به یک شیشه Ball pointed نیمه نوک تیز اضافه کنید. تکان دهید تا خوب ترکیب شود.

  • ¼ سرکه را به هر یک چهارم شیشه اضافه کنید. کینوا ، کدو تنبل ، سبزیجات ، آجیل ، اکسیکوک و فتا (در صورت استفاده) را در شیشه ها به ترتیب ذکر شده قرار دهید. به صورت عمودی در یخچال (حداکثر 3 روز) تا زمان سرو آماده کنید.

یادداشت

نکات:
مواد نمک دار را به ترتیب ذکر شده به شیشه ها اضافه کنید تا از خیس شدن سبزی جلوگیری شود!

تغذیه

کالری: 500کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 57گرم | پروتئین: 9گرم | چربی: 29گرم | چربی های اشباع شده: 4گرم | چربی های غیر اشباع: 6گرم | چربی اشباع نشده: 18گرم | سدیم: 132میلی گرم | پتاسیم: 969میلی گرم | فیبر: 7گرم | قند: 17گرم | ویتامین A: 18760IU | ویتامین سی: 105میلی گرم | کلسیم: 190میلی گرم | اهن: 4میلی گرم

* افشاگری: این یک پست حمایتی است که بخشی از مشارکت مداوم با بخش حفظ تازه نیولز برندز است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. همه افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید