یک مطالعه جدید نشان داده است که برخی از ژنهای موجود در زیر مجموعه سلولهای T کمکی CD4+ ممکن است ارتباطی با خطر بیماریهای خودایمنی داشته باشند. درک این نکته مهم است که سلول های T برای مبارزه با عفونت ها حیاتی هستند و همچنین بر برخی شرایط خودایمنی تأثیر می گذارند. آنها همچنین برای مبارزه با سلول های سرطانی در بدن مهم هستند.
زیرمجموعه های جدیدی از سلول های T کمک کننده Cd4+ توسط محققان کشف شد
محققان نشان دادهاند که در مورد عملکرد این زیرمجموعههای سلولهای T CD4+ بین اهداکنندگان تفاوت وجود دارد و این نیز در مردان و زنان متفاوت است. بهترین بخش تحقیق این بود که تیم جزئیات کاملی در مورد داده ها به صورت آنلاین ارائه کرد و این می تواند برای سایر ایمونولوژیست ها مفید باشد تا روی این داده ها کار کنند.

کارشناسان می گویند که این تحقیق می تواند برای محققان برای یافتن انواع سلول های مرتبط با بیماری های مختلف و ژن های هدف موثر بر آنها در بدن مفید باشد. تفاوت در رفتار زیرمجموعههای سلول T CD4+ بر اساس ژنهای خاص، رویکرد جالبی است و این میتواند برای بسیاری از محققان در سراسر جهان مفید باشد.
روش توالی یابی RNA تک سلولی برای تجزیه و تحلیل ژن ها و روش های مختلف عملکرد آنها در بدن مورد استفاده قرار گرفت. نمونه از اهداکنندگان جمعآوری شد و بیش از یک میلیون سلول CD4+ T به عنوان بخشی از تحقیقات مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تفاوت در توالی RNA این سلول ها بینش جالبی را در مورد بیماری های خودایمنی مختلف ارائه می دهد.
هر زمان که بدن ما با یک ویروس یا ذرات خارجی دیگر آلوده شود، سلول های T در بدن عفونت را برای مدت طولانی به یاد می آورند و این عفونت برای پیشگیری بیشتر در آینده مفید است. همانطور که سلول های T مهاجمان را به یاد می آورند، در صورت حمله آینده به سیستم ایمنی بدن هشدار می دهد. به این ترتیب، به عنوان یک سیستم سیگنالینگ برای راه اندازی مفید است پاسخ ایمنی بدن در طول عفونت
محققان اکنون تفاوت در زیر مجموعههای این سلولها را که میتواند برای درمان بیماریهای مختلف خود ایمنی مفید باشد، تجزیه و تحلیل کردهاند. سلولهای T قبل از تجزیه و تحلیل فعال شدند و این بینش بهتری را در مورد نحوه عملکرد آنها در زمان واقعی در طول حمله به دست میدهد. در موارد عادی، این سلولها بهصورت مجزا مورد مطالعه قرار میگیرند و نمیتوان فهمید که دقیقاً چگونه برای مبارزه با هرگونه عفونت در بدن عمل میکنند.
از طرفی تحقیقات پس از فعال سازی سلول های T و تعیین توالی پس از این مرحله انجام شد. به این ترتیب می توان نقش دقیق این سلول ها را دانست و درک پاسخ آنها در طول عفونت آسان تر می شود. محققان مشتاقند دلیل رفتار متفاوت این سلول ها را به دلیل ویژگی هایشان درک کنند.
جالب توجه است که رفتار این سلولهای T از نظر جنسیت نیز تغییر کرده است و این یکی دیگر از نتایج جالب این تحقیق است. نحوه ارتباط این سلول ها با سلول های دیگر بین زن و مرد بسیار متفاوت است. تحقیقات قبلی روی این زمینه متمرکز نشده بود، که می تواند درهای جدیدی را به روی دانشمندان باز کند تا روی روش های درمانی مختلف برای مردان و زنان مبتلا به اختلالات خودایمنی کار کنند.
به گفته متخصصان، زنان بیشتر از مردان از بیماری های خودایمنی رنج می برند و این ممکن است یکی از عوامل موثر باشد. تجزیه و تحلیل اینکه چرا زنان بیشتر از مردان در معرض بیماری های خاص هستند، با تجزیه و تحلیل رفتار این سلول ها آسان تر می شود. هنگامی که این به روش مناسب تجزیه و تحلیل شود، ابداع برنامه درمانی مناسب برای دانشمندان به یک کار آسان تبدیل می شود. در این راستا، این مطالعه جنبه های مختلف مهم مربوط به رفتار سلول های T در بدن را برجسته کرده است.
مربوط

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر