رستوران جدید Antojitos Oaxaca در لی طعم واقعی غذاهای مکزیکی جنوبی را سرو می کند | کسب و کار


لی – یک زوج آلبانیایی غذاهای اواکساکایی را به برکشایرها آورده اند.

گریسلدا و هکتور هررا Antojitos Oaxaca را در رستوران سابق Sullivan Station در خیابان راه‌آهن افتتاح کرده‌اند که اخیراً محل استقرار آشپزخانه لاتین Lucia است که سال گذشته به دلیل همه‌گیری بسته شد.

مراسم بریدن روبان در روز سه‌شنبه رسماً جدیدترین غذاخوری را آغاز کرد تا بخشی از صحنه رستوران شلوغ مرکز شهر لی شود. این مؤسسه برای ناهار و شام از ۱۱ صبح تا ۹ بعد از ظهر دوشنبه تا شنبه و ۱۱ صبح تا ۵ بعد از ظهر یکشنبه باز خواهد بود.

این رستوران توسعه‌ای از غذاخوری و فروشگاه کوچک هرراس است که شش سال پیش در آلبانی، نیویورک افتتاح شد.







غرفه هررا در اتاق غذاخوری رستوران جدیدشان

گریسلدا و هکتور هررا شش سال پیش اولین غذاخوری کوچک خود را در آلبانی، نیویورک افتتاح کردند.



گریسلدا گفت: «این یک فرصت بزرگتر با افراد خوب در یک شهر خوب است.

بنا به گفته هکتور، مؤسسه لی مجوز نوشیدن مشروب، سرگرمی زنده در روزهای شنبه و سه تا چهار برابر بیشتر از آلبانی افراد را در خود جای خواهد داد.

او گفت: “آلبانی بیشتر شبیه یک اغذیه فروشی است. ما می توانیم ۱۰ تا ۱۲ نفر را در خود جای دهیم. ما برای توسعه به لی آمده ایم.”

هجوم هرراس به صنعت خدمات غذایی ۱۵ سال پیش پس از ورود این زوج به منطقه آلبانی از منطقه اواکساکا در جنوب مکزیک آغاز شد. آنها در حالی که چهار دختر خردسال را بزرگ کردند در غذاخوری های مختلف شروع به کار کردند. در نهایت، این زوج Oaxaquena Triqui را در گوشه خیابان دریاچه شمالی و خیابان برادفورد در آلبانی در آگوست ۲۰۱۶ افتتاح کردند.

هرراها متوجه شدند که بازاری برای طعم واقعی اوآخاکا وجود دارد و می‌خواستند مردم از آشپزی وطن خود با صرف غذا در تامال، تاکو، سوپه و هوآراچ به سبک اواکساکا لذت ببرند.

گریسلدا گفت: “غذایی که ما داریم بیشتر منطقه ای است. در نحوه تهیه غذا متفاوت است و همه آنها خانگی هستند. شما می توانید یک بار امتحان کنید تفاوت را میل کنید.” ما تاکو خواهیم داشت – همه عاشق تاکو هستند – و سوپ، تورتیلای کوچک و گرد خانگی که با ذرت درست شده و دارای لوبیا و گوشت است.







خالکوبی تازه

رستوران جدید تامالی، تاکو، سوپه و هوآراچ به سبک اواکساکان سرو خواهد کرد. این تاکو تازه با تاکیتوهای ساخته شده در خانه با مواد تازه ساخته شده از ابتدا درست می شود.



هکتور گفت که همه غذاها با مزه و سریع درست می شوند.

او گفت: “ما از ادویه جات زیاد استفاده می کنیم. همه چیز به خواسته مردم بستگی دارد، آنها آن را به سفارش درست می کنند.”

در حالی که هدف این است که غذا را در سریع ترین زمان ممکن سرو کنید، تاکید بر روی تولیدات خانگی است.

“گواکامولی که ما هر روز آن را تازه درست می کنیم. نوشیدنی های تازه فشرده داریم [such as] انبه، گواوا و لیموناد و ما چند دسر خواهیم داشت.”







گریسلدا و هکتور هررا

گریسلدا و هکتور هررا روز سه‌شنبه رسماً Antojitos Oaxaca را افتتاح کردند.



موسیقی زنده هفتگی اواخر این ماه با مری آن پالرمو و فرست تاک بند آغاز خواهد شد. پالرمو همچنین رزرو بازی برای بازی در رستوران لی را انجام خواهد داد.

او گفت: “من به دنبال ترکیبی از ژانرها از جمله موسیقی لاتین هستم. ۲۶ مارس اولین قرار ما خواهد بود و در حال حاضر فقط با شنبه ها شروع می کنیم.”

هرراها سرگرمی های زنده را مکملی برای غذاهای خوب می دانند.

هکتور گفت: “با موسیقی، آن خوب خواهد بود. مردم از آن لذت می برند، غذای خود را می خورند، این واقعا برای ما مهم است.”



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر