دستور پخت اسپریتز 1930 – دختران پایین مناسب


عشق ما به اسپریتز – در همه اشکال آن را به خاطر دارید؟

خوب ، ما یک دستور العمل جدید spritz برای اشتراک گذاری داریم! و ، برای زمستان بسیار مناسب است – و برای زنگ زدن در سال جدید به اندازه کافی ویژه است (البته ایمن ، پوشیده و از راه دور اگر نه فقط توسط زوم ، البته).

مانند این دستور کوکتل Canelazo ، این دستور Spritz در دهه 1930 با احترام رون بارسکو روم ساخته شده است که توسط جولیان بارسلو در سال 1930 در سانتو دومینگو تأسیس شد. این برند به سرعت در سراسر جمهوری دومینیکن محبوبیت یافت و به زودی از طریق دریای کارائیب ، اروپا و آمریکا به صورت بین المللی صادر شد. امروزه این رام صادراتی ترین رام تیره در جهان است و در بیش از 70 کشور جهان موجود است.

از آنها تشکر می کنم که به ما اجازه دادند این دستور العمل خوشمزه یکپارچهسازی با سیستمعامل Spritz را به اشتراک بگذاریم!

عناصر
1 اونس Ron Barcelo Platinum
2 اونس proscco یا شراب گازدار
1 عدد آب انار

جهت ها
همه مواد را در فلوت شامپاین سرو کنید.

در اینجا دستور اسپریتز 1930 در قالب چاپ قابل مشاهده است:

1930 اسپریتز

این دستور کوکتل 1930 برای زمستان و سال نو بسیار جشن و سرگرم کننده است. دستور تهیه از رون بارسلو روم.

دوره: نوشیدنی

کلمه کلیدی: کوکتل ، اسپریتس ، شراب

بخش ها: 1

  • 1 اوز رون بارسلو پلاتین
  • 2 اوز شراب گازدار یا شراب گازدار
  • 1 اوز آب انار

سلام به سال بهتر پیش رو! –جن

دستور العمل های کوکتل بیشتر



دیدگاهتان را بنویسید