در آشپزخانه با پیتر – سارا گلدشتاین


نام: پیتر گرانت

حرفه: ارتباطات شرکتی

در طول این مدت چه کسانی مجبور هستید؟ همراه من هنریک

1-2 عبارت برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: سازگاری با این استاندارد جدید کار در خانه و ملاقات با دوستان تقریباً یا دور ، دشوار بوده است. در مقایسه با بسیاری از همکاران و دوستانم با فرزندان ، من با چالش های یکسانی روبرو نشده ام و از داشتن شغلی امن ، شریک مفید و خانه ای عالی برای راه اندازی در قرنطینه سپاسگزارم.

یکی از غذاهایی که بعداً دوست داشتید چیست؟ اسفناج! من سعی کردم صبحانه از غلات شیرین دور شوم و شروع به تهیه آب میوه و شیک های خودم کردم. به علاوه ، برای سالاد تابستانی مناسب است تا هوای عالی بهاری که در ونکوور داشتیم را تست کنید.

در حال حاضر هنرهای واقعی واقعاً قابل مذاکره چیست؟

1. پخت نان برای خوردن غذاهای بو داده (همراه با آووکادو یا تخم مرغ)

2. تکه های آناناس (معتادان)

3. شراب زیاد و زیاد!

چگونه و از کجا برای آشپزی الهام می گیرید؟ ما از کتابهای آشپزی برخی از رستوران های محلی مورد علاقه خود برای امتحان غذاهای با علامت خود استفاده کردیم که برای بازگشت آنها بی صبرانه منتظر می مانیم.

صفحه مورد علاقه شما که در طول کوارانتین انجام داده اید چیست؟ سالاد گالاس ، سبزها و گرگانزولاها – سرو کردن با ماهی تازه شگفت انگیز است!

یک نکته کوچک که به تازگی یاد گرفته اید چیست؟ از کره نترسید!

در صورت سفارش ، رستوران دار مورد علاقه شما چیست؟ کافه بلوط یا آبی آبی

چند مورد مورد علاقه / کتابهای مورد علاقه / قدرتهای مورد علاقه؟ همین الان تمام کردم لرد در مسکو، و به عنوان یک فراری عالی توصیه می کنم که اکنون بخوانید.

آیا می توانید یک توصیه برای اقدامات وحشتناک و صلح آمیز ارائه دهید؟ من از اضافه کاری صبح استفاده می کنم که نیازی به لباس پوشیدن و رفتن به دفتر برای دویدن 30 دقیقه ندارم. امروزه جاده های محبوب هنوز نسبتاً ساکت هستند و این باعث می شود تا صبح به خودم اصرار کنم. من سعی می کنم تا آنجا که ممکن است در خارج از خانه بنشینم ، در کنفرانس تلفنی ، و در پایان روز احساس آرامش می کنم. همچنین ، مسدود کردن تقویم من برای استراحت ناهار کلیدی است ، تا برخی از مرزها بین کار و زندگی در طول روز حفظ شود.



دیدگاهتان را بنویسید