در آشپزخانه با برادلی – سارا گلدشتاین


نام: برد ساراک

حرفه: مقیم قلب و عروق

در این مدت با چه کسانی قرنطینه شده اید؟ دوست دخترم سارا (سلب مسئولیت ، من هستم) و سگ ما ، کنجی

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: برنامه من روز به روز و هفته به هفته تغییر می کند. در حال حاضر هر هفته و آخر هفته در حالی که از خانه کار می کنم در بیمارستان هستم. به طور کلی من هنوز از آنچه در آینده است می ترسم ، اما جرقه های امید از بین می روند.

اخیراً چه غذایی را دوست داشتید؟ بوک چوی من از آن بخارپز ، بو داده یا فقط سرخ شده با روغن زیتون ، نمک و فلفل لذت بردم. اخیراً در سبزیجات قلبی بسیار زیاد است!

3 بقالی / فروشگاه غیرقابل مذاکره چیست؟1. پنیر (و مقدار زیادی از آن)

2 عدد تخم مرغ

3. سیب

ذکر لوبیا و حبوبات ، پودر پروتئین و آجیل (بیشتر بادام و بادام هندی). من کمتر و کمتر پروتئین حیوانی می خورم و در عین حال باید مطمئن شوم که به طور کلی پروتئین کافی دریافت می کنم.

چگونه و از کجا برای آشپزی الهام می گیرید؟ کتاب / آشپزهای مورد علاقه آشپزی؟ باید بگویم بیشترین الهام را دارم که به سارا در آشپزخانه نگاه کنم. او یک آشپز شهودی است که ظاهراً همیشه غذاهای خوشمزه را از مواد محدود تهیه می کند. من سعی می کنم در طول راه از او ترفندها و نصیحت ها را بگیرم و دو کتابی که ما آماده کرده ایم ، Dining In از Alison Roman و Olive و Gourmando است.

غذای مورد علاقه شما در دوران قرنطینه (با دستور غذا) چیست؟ غذای مورد علاقه من که طی چند ماه اخیر تهیه کرده ام سوپ پیاز فرانسوی بوده است. گرم ، دلچسب ، خوشمزه و مهمتر از همه ، بسیار پنیر بود. دستور العمل را می توانید در زیر پیدا کنید!

یکی از نکات آشپزی که اخیراً یاد گرفته اید چیست؟ گیاهان را روی همه چیز تازه کنید (و خودتان آنها را پرورش دهید!). من معمولاً به سرعت در اینترنت جستجو می کنم تا دریابم که با غذاهایی که می خورم بهترین کار را می کند – جعفری ، گشنیز ، رزماری ، آویشن و شوید رایج ترین در آشپزخانه ما هستند.

اگر سفارش می دهید رستوران مورد علاقه شما چیست؟ ما زیاد سفارش ندادیم ، اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی از میزبان بود. ما مجموعه ای از غذاها شامل مرغ کره ای ، آلو گوبی ، پالاک پانیر و دال مخنی با برنج و مقدار زیادی سیر نان تهیه کردیم. بسیار توصیه شده!

سرگرمی های جدید ، کتاب های مورد علاقه یا پادکست های مورد علاقه؟ برای ورزش ، من تازه شروع به دویدن کردم. که مطمئناً لباس قوی من نیست با این حال من با هر دویدن بهتر می شوم و این به من کمک می کند تا صبح ذهنم را قبل از برخورد با روزم پاک کنم. من دوست دارم کنجی را همراه ببرم ، که معمولاً ساعت ها بعد از پایان ما طول می کشد. کتاب مورد علاقه کتاب پنهان درختان اثر پیتر وولبلن است. این یک یادآوری عالی برای کند کردن سرعت و توجه آگاهانه به محیط اطراف است. ما می توانیم از طبیعت و درختان اطرافمان درس بگیریم.

آیا می توانید یک توصیه یا فعالیتی ارائه دهید که شما را در این مدت ایمن نگه می دارد؟ من فکر می کنم این بسیار مهم است که بدن خود را هر روز و در صورت امکان صبح (در بیرون هزینه اضافی است) حرکت دهیم. وقتی در خانه کار می کنم ، سعی می کنم مشاغل “معمولی” را بازسازی کنم ، تا جایی که می توانم استراحت کنم و ساعت های بازی را انجام دهم و تشخیص دهم که همیشه ممکن نیست. چیز دیگری که به من کمک می کند به خاطر داشته باشم که از سلامتی ، خانواده ، دوستان و جامعه خود قدردانی می کنم. من اغلب به خودم یادآوری می کنم که این در نهایت به پایان می رسد و همه ما فقط باید وظیفه خود را انجام دهیم.

SUPO-RIPIPE FRANCA CIPOLA

عناصر:

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​، نازک خرد شده

4 حبه سیر خرد شده

1 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 قاشق چایخوری شکر دانه دار

1 فنجان شراب سفید خشک

2 قاشق غذاخوری آرد غلات کامل

6 فنجان آب گوشت گاو / قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده

3 برگ لورل

1 باگت کوچک ، به 1/2 برش برش دهید

2 فنجان گرویر رنده شده

1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

جهت ها:

1. در یک کاسه بزرگ ، کره را ذوب کرده و روغن ، سیر ، پیاز ، نمک ، فلفل و شکر را اضافه کنید. بدون مواد روی مواد متوسط ​​بپزید و گهگاه هم بزنید تا پیازها کارامل شوند. وقتی قهوه ای می شوند ، مرتباً حرکت کنید ، مانند آن را از ته گلدان بکشید.

2. شراب را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. با قاشق چوبی هم بزنید تا هر مزه ای از ته قابلمه برداشته شود تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3. آرد را اضافه کرده و با همزدن مداوم به مدت یک دقیقه بپزید.

4. سپس آبگوشت ، سس ورسترشایر ، آویشن و برگ های گدازه را اضافه کنید. بجوشانید ، حرارت را به جوش بیاورید و روی آن را بپوشانید ، حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که مورد پسند شما واقع شود.

5. فر را داغ کرده و ورقه های نان باگت را تا زمانی که لبه های آن ترد و طلایی شود بپزید. کنار بگذارید.

6. مرغ های جداگانه را برای پخت روی یک ورقه پخت قرار دهید و سوپ داغ را بین آنها تقسیم کنید. هر کدام را با 1 یا 2 ورقه نان باگت پر کنید و به طور مساوی با گرویر و سپس پنیر پارمزان بپاشید. تفت دهید تا پنیر آب شود و متورم شود.

7. روش دیگر ، اگر از کاسه های سوپ معمولی استفاده می کنید ، هر تکه برشته شده را با کمی پنیر بپوشانید و در یک تابه برشته برگردانید تا ذوب شود. سوپ را بین کاسه ها تقسیم کرده و روی هرکدام نان تست پنیر بپوشانید.



دیدگاهتان را بنویسید