خواص سالم جو دوسر: فاقد گلوتن


بلغور جو دوسر بلوبری

میله های بلغور جو دوسر پخته شده که طعم بهتری نسبت به فروشگاه دارند و برای میان وعده ، دسر یا حتی صبحانه مناسب هستند. چه بگویم ، من عاشق یک میان وعده چند وجهی هستم و بس. وقتی آنها را درست کنم خیلی سریع ناپدید می شوند و فقط دو نفر از ما اینجا زندگی می کنیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. مملو از زغال اخته پر شده از عسل و بلغور جو دوسر ، طعم آنها بسیار فرسوده تر از آن چیزی است که هست. حداقل مواد تشکیل دهنده ، یک کاسه و آماده بعد از حدود یک ساعت ، این میله های بلغور جو دوسر بهترین درمان برای لذت بردن است.

بلغور جو دوسر بلوبری

یکی از چیزهایی که من در مورد این چوب های بلغور جو دوسر دوست دارم این است که چقدر متنوع هستند. اگر می خواهید آنها را گیاهخوار نگه دارید ، می توانید کره را کنار گذاشته و بدون هیچ مشکلی از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. علاوه بر این ، آنها به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند ، فقط مطمئن شوید که از جو دوسر و بلغور جو دوسر بدون گلوتن استفاده می کنید.

عناصر

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به بیکینگ پودر و نمک نیز احتیاج دارید.

بلغور جو دوسر: در صورت نیاز به اطمینان از فاقد گلوتن ، از جو دوسر و جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید. من عاشق کارخانه Bob Red Mill برای جو و بلغور جو دوسر هستم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای: لطفاً از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این تخته های زغال اخته استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این تکه های خرده کرنبری را گیاهی نگه دارید ، می توانید کره گیاهی را که دوست دارید جایگزین کنید.

بلوبری: زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. در صورت استفاده از بستنی ، از قبل کمی آب کنید.

مربای بلوبری: من شخصاً این میله ها را با مقداری مربای زغال اخته به همراه زغال اخته ترجیح می دهم. مربا قوام بهتری می بخشد و این میله های خرد شده را بسیار گیج کننده می کند – بله ، لطفا!

آرد پیکان: مقداری آرد ریشه پیکان به غلیظ شدن مخلوط زغال اخته کمک می کند.

مواد مرتب شده

چطور انجام دادن

این چوب بلوبری جو دوسر راحت تر نمی تواند باشد. شما فقط به مواد ذکر شده در بالا و یک کاسه نیاز دارید.

ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن تا زمانی که خرد شود استفاده کنید و خود را بین انگشتان خود فشرده نگه دارید.

تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط جو دوسر را در تابه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان را برای پر کردن ذخیره کنید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

فشار دادن مخلوط جو دو سر در تابه

کاسه را با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، ریشه سگا و بقیه شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

مواد مرطوب در یک کاسه

مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با قاشق آن را صاف کنید.

سوپ زغال اخته بر روی پایه ریخته می شود

باقیمانده مخلوط بلغور جو دوسر را روی زغال اخته با انگشتان خود خرد کنید تا مانند توپ در بالا بماند. مقداری فضا بگذارید تا کل به طور کامل پوشانده نشود.

فرو ریختن بالا

داخل فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا کمی روی آن طلایی شود و مواد پف کند.

قبل از برداشتن و برش دادن ، حدود یک ساعت بگذارید کاملاً خنک شود.

بلغور جو دوسر بلوبری

چگونه میله های بلوبری خود را ذخیره کنید

بعد از اینکه چوب های جو دوسر بلوبری به طور کامل سرد و بریده شدند ، می توانید آنها را در ظرفی که هوا نمی بندد نگهداری کنید. می توانید آنها را یک یا دو روز روی پیشخوان بگذارید و سپس آنها را در ظرف در بسته به یخچال منتقل کنید.

یخ زدگی: می توانید آنها را برای چند ماه در فریزر نگه دارید (اگر این مدت طول بکشد!). آنها را در یک کیسه زیپ پلاستیکی ، پیچیده در کاغذ روغنی ، یا در یک محفظه محکم ، در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی قرار دهید.

بلغور جو دوسر بلوبری

جایگزین ها

  • کره: لطفا به جای آن از کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل ممکن است م workثر باشد ، اما ممکن است لازم باشد کمی کمتر از آن استفاده کنید ، بنابراین خیلی چرب نیست. من با هر روغن نارگیل امتحان نکرده ام ، اما اگر امتحان کردید ، به من اطلاع دهید!
  • بلغور جو دوسر: این را با آرد دیگری مانند آرد بادام ، آرد عمومی یا آرد عمومی بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل: این را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری: اگر می خواهید میوه ها را مخلوط کنید از مربا دیگری استفاده کنید. می توانید از آن بگذرید و فقط از تمام زغال اخته استفاده کنید ، اگرچه من ترجیح می دهم از مقداری مربا مخلوط با آنها استفاده کنم.
  • آرد پیکان: این را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، این برای اهداف متراکم است.
بلغور جو دوسر بلوبری

نکاتی در مورد ساخت بهترین میله های جو دوسر بلوبری

  • بگذارید میله ها قبل از برش به مربع کاملاً سرد شوند: این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که آنها به درستی به هم چسبیده اند و به شما امکان می دهد برش های کامل بلغور جو دوسر بلوبری را تهیه کنید.
  • از میوه دیگری استفاده کنید: این را با گیلاس های توخالی یا در عوض مخلوطی از بلوبری و توت سیاه امتحان کنید. یا سیب شکن های من را امتحان کنید!

به نظر من این جو دوسر بلوطی خیلی شیرین یا خیلی پر نیست. من می دانم که آنها را به عنوان میان وعده بیشتر از صبحانه دوست دارم ، اما شما دوست دارید!

بلغور جو دوسر بلوبری

سایر دستور العمل های پخته شده ثابت شده است

اگر این چوب جو دوسر بلوبری سالم را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. لطفاً من را در اینستاگرام نشانک گذاری کنید ، و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی به صورت رایگان برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

میله های جو دوسر جیمی بلوبری

این میله های جو دوسر خوشمزه غذای کاملی هستند ، علاوه بر این فقط در یک کاسه درست می شوند و کمتر از یک ساعت زمان نیاز دارند.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

  2. جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن تا زمانی که خرد شود استفاده کنید و خود را بین انگشتان خود فشرده نگه دارید.

  3. تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط جو دوسر را داخل تابه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان را برای پر کردن ذخیره کنید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط بلغور جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

  4. کاسه را فقط با جو دوسر با دستمال کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد سگ و شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

  6. باقیمانده مخلوط بلغور جو دوسر را روی زغال اخته خرد کنید تا مانند توپ در بالا بماند. مقداری فضا بگذارید تا کل به طور کامل پوشانده نشود.

  7. داخل فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا کمی روی آن طلایی شود و مواد پف کند. قبل از برداشتن و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش آن به مدت حداقل یک ساعت ، آن را خنک کنید.



دیدگاهتان را بنویسید