خمیر نان کبابی: دو ایده برتر


قله فریاد پلاپیکا

اگر عاشق پیتزا هستید ، این دستور تهیه خمیر پیتزا بو داده را دوست خواهید داشت! پیتزای رنده کننده بازی را تغییر می دهد و به پیتزای سنتی پخته شده تغییر خوبی می دهد. کوره ها علامت خوبی به جا می گذارند ، علاوه بر این طعم خوبی نیز دارد. پیتزای نان تفت داده شده آن چیزی است که در یک پیتزای بو داده می خواهید ، فقط کوچکتر و روستایی تر. اگر شما شبیه من باشید و کیک پرتاب کنید تا به آن لبه گرد کامل برسید ، شما را می ترساند این برای تو است! هرکسی که این کاج نان را سرو کنید مطمئنا تحت تأثیر قرار می گیرد ، اما آنها نمی دانند که این کار چقدر آسان است. در واقع نه ، در واقع بسیار آسان است.

قله سینی برشته

من نانوا سنتی نیستم ، بنابراین فکر پخت نان ، یا خمیر مایه ، یا حتی خمیر پیتزا می تواند ترسناک باشد. بنابراین وقتی می گویم این کار آسان است به من اعتماد کنید زیرا من به یک چیز ساده که مربوط به مخمر ، مزه کردن یا پهن کردن خمیر است نیاز دارم. اگر خمیر را زودتر از موعد آماده کنید ، این پیتزای تفت داده شده تخت بعد از حدود 20 دقیقه جمع می شود. یا اگر واقعاً ایده ساخت پیتزای نان برشته را دوست دارید اما نمی خواهید با خمیر شما را اذیت کند ، فقط خودتان یک نان تخت بخرید. در هر صورت ، پیتزای بو داده یکی از بهترین روش های خوردن پیتزا است.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی نان تخت

برای تهیه این خمیر نان تفت داده شده ، فقط به برخی از مواد اولیه جوراب زنانه اولیه نیاز دارید:

  • مخمر فعال فعال: برای این دستور غذا فقط به یک قاشق غذاخوری نیاز دارید ، زیرا این یک نان تخت است که به اندازه پیتزای سنتی به افزایش نیاز ندارد.
  • آرد همه منظوره: در صورت داشتن آن می توانید از آرد نان نیز استفاده کنید.
  • اب
  • یک قاشق شکر: این چیزی است که مخمر را تغذیه می کند
  • روغن زیتون اضافی
  • سالو

چرا شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • ایجاد آن آسان است.
  • سریعتر از تهیه خمیر پیتزا سنتی است.
  • این دستور غذا چهار نان تخت درست می کند که برای انجماد و شام سریع در آینده مناسب است.
  • ایده آل برای پذیرایی یا خدمت به مهمانان در ماه های تابستان (بدون اجاق گاز لازم است!)
  • فرم دهی آسان (بسیار ساده تر از خمیر پیتزا)
قله سینی برشته

نحوه تهیه نان تخت (بله می توانید!)

این شبیه راهنمای مبتدی برای تهیه نان است. این خمیر تخت بسیار ساده و زمان بر ، نیاز به مهارت خاصی ندارد. بنابراین ، بله ، اگر قبلاً سعی نکرده اید خمیر پیتزا درست کنید ، این راه خوبی برای خیساندن انگشتان پا است.

باز هم لازم نیست بتوانید خمیر خود را کاملاً شکل دهید زیرا در مورد نان پهن است. هدف ما خمیر زنگ زده و تغییر شکل یافته است. نیازی نیست اینجا کامل یا دقیق باشید ، فقط آنچه را که دوست دارم.

در اینجا نحوه انجام آن آمده است!

در یک سوئیچ ، آب و شکر خود را اضافه کرده و هم بزنید. سپس مایه را روی آن بپاشید و بگذارید حدود پنج تا ده دقیقه بماند. خواهید دید که در حین فعال شدن مخمر کاملاً زیبا و کف دار می شود. اگر هیچ اتفاقی نیفتد ، باید با مخمر جدید شروع کنید. این تنها بخش “دشوار” دستور غذا است. آبی که استفاده می کنید باید گرم باشد ، مانند آب حمام ، بین 100 تا 110 درجه فارنهایت.

سپس با مخلوط کن کم ، آرد ، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه با سرعت کم هم بزنید تا ترکیب شود. خمیر ضخیم و مودار خواهد بود.

خمیر را به یک کارگاه آرد پاشی شده ، از جمله آرد شل شده در مخلوط کن ، منتقل کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه با دستان خود ماساژ دهید تا یکدست شود و یکدست شود. اگر خیلی چسبناک بود آرد بیشتری اضافه کنید.

خمیر را در یک کاسه بزرگ چرب شده قرار دهید و با پلاستیک یا یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. اجازه دهید حدود 1 ساعت بماند و استراحت کند. بعد از اینکه کمی افزایش یافت ، می توانید آن را تا 2 روز به یخچال تحویل دهید (برای انجام قبل مناسب است!)

خمیر بالا می آید

وقتی خمیر بالا آمد ، خمیر را بکوبید تا هوا آزاد شود. به چهار دیسک تخت تقسیم کنید. اگر ترجیح می دهید می توانید آنها را طوری وزن کنید که همه آنها با ترازوی آشپزخانه یکسان باشند.

گریل / گریل خود را زیاد گرم کنید.

با استفاده از دستهای آردپاشی شده و سطح کمی آردپاشی شده ، جلو بروید و خمیر را با دستان خود پهن کنید تا حدود 1/4 اینچ ضخامت پیدا کند.

خمیر کشیده

برای سهولت در انتقال به کباب می توانید به پوسته پیتزا منتقل کنید.

خمیر روی پوسته

روغن زیتون را روی نان تخت بریزید ، باید مطمئن شوید که مقدار کمی روغن زیتون به آن می دهید تا از چسبیدن آن مطمئن شوید.

نان پهن را روی گریل قرار دهید ، سمت چربی آن به پایین باشد. قسمت بالای آن را با روغن لمس کرده و درب آن را ببندید.

روغن زیتون روی خمیر پیتزا

اجازه دهید حدود دو تا سه دقیقه بپزد. به آن حباب ها نگاه کنید!

خمیر صاف روی گریل

خمیر را با دقت بچرخانید.

چرخاندن خمیر

حالا کلاه خود را بر سر بگذارید.

اضافه کردن آفت علاوه بر ماکارونی

درب ظرف را ببندید و بگذارید 2 یا 3 دقیقه دیگر بپزد.

پارچه اضافه شد

پیتزاهای کبابی برشته شده را بردارید و بگذارید یک دقیقه استراحت کند قبل از بریدن یا افزودن هرگونه مواد اضافی اضافی که نمی خواهید بپزید.

دشت های نان مسطح

کلاه ها قسمت سرگرم کننده ای هستند! لطفاً اینجا ایجاد کنید و از هر چیزی که می خواهید استفاده کنید. من با یک پپرونی و یک الهام تابستانی سنتی بودم. در اینجا چیزی است که من در هر کدام گنجانده ام:

پپرونی:

  1. هنگام پختن سس گوجه فرنگی مورد علاقه خود را روی خمیر بپاشید.
  2. روی آن را با موزارلا قرار دهید
  3. روی پپرونی خود بپوشانید
  4. مقداری دانه رازیانه و یک فلفل سرانو برش نازک بپاشید

وقتی این پیتزا را بر می دارید ، می توانید مقداری عسل روی آن بپاشید تا ادویه سرانو متعادل شود. من مقداری ریحان تازه برش خورده اضافه کردم.

قله سینی برشته

پیتزای الهام بخش بازار تابستانی:

  1. هنگام پخت سس پستو مورد علاقه خود را روی خمیر بپاشید.
  2. روی آن را گوجه فرنگی های برش خورده ، ذرت پخته و مارچوبه پخته کنید.
  3. بگذارید این ظرف دو تا سه دقیقه بپزد.

وقتی این پیتزا را بر می دارید ، مقداری بوراتو تازه و برش های پروشوتو بگذارید. من مقداری پودر فلفل هم اضافه کردم چون عاشق ادویه هستم. هر گونه مایع باقی مانده و یک قطره روغن زیتون به آن اضافه کنید.

پیتزای تخت کبابی

نکات

تهیه یک پیتزای نان تفت داده شده بسیار آسان است ، اما چند نکته وجود دارد که هنگام تهیه آن باید به آنها توجه کنید.

  • کلاه خود را آماده کنید: بعد از گذاشتن خمیر روی گریل ، همه چیز خیلی سریع پیش می رود ، بنابراین کمی آشپزی هم انجام دهید. وقتی بیرون از کباب کردن هستید ، مهم است که همه مواد آماده آماده شوند. این امر باعث تسهیل و تسریع روند می شود.
  • از مقدار مناسب روغن استفاده کنید: این مهم است تا خمیر پیتزا به گریل نچسبد. از روغن خوب اینجا نترسید.
  • ابتدا کلاه خود را رنده کنید: قبل از قرار دادن خمیر روی گریل ، می توانید مواد اولیه خود را از قبل کباب کنید. این برای سبزیجاتی مانند ذرت ، مارچوبه و پروتئین هایی مانند مرغ یا خوک خوب عمل می کند.

جایگزین ها

سنگلوتن: من این را با آرد همه منظوره بدون گلوتن امتحان نکرده ام و مطمئن نیستم که به همان شیوه عمل کند. پیشنهاد می کنم به دنبال دستور پخت نان بدون گلوتن باشید یا از کالای خریداری شده مورد علاقه خود استفاده کنید.

مخمر خشک فعال: در صورت لزوم می توانید آن را با مخمر فوری جایگزین کنید.

بدون گریل: این را در فر با دمای 475 درجه فارنهایت روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی یا سنگ پیتزا بپزید. شما کباب پز نخواهید کرد ، اما همچنان خوشمزه خواهد بود.

بدون مخلوط کن پایه: می توانید با دست مخلوط کنید

قله سینی برشته

آیا می توانید خمیر پیتزا را فریز کنید؟

کاملا! بعد از اینکه اجازه دادید خمیر بالا بیاید و هوا را خارج کند ، می توانید آن را فریز کنید. آن را در یک پلاستیک بپیچید و آن را در ظرفی محکم در فریزر تا سه ماه قرار دهید.

وقتی آماده استفاده هستید ، می توانید آن را یک شب در یخچال ذوب کنید و سپس بگذارید 30 دقیقه استراحت کند تا خمیر شکل بگیرد.

نحوه ذخیره سازی

می توانید خمیر را پس از بالا آمدن در یخچال تا دو روز نگه دارید (بهتر است از قبل آماده شود). سپس آن را به سادگی از یخچال خارج کرده و اجازه دهید حدود 30 دقیقه به دمای اتاق برسد. سپس بروید و روی خمیر ضربه بزنید تا هوا خارج شود و دستور غذا را همانطور که هست ادامه دهید.

همچنین می توانید نان پهن را از هر دو طرف رنده کرده و آن را ساده بگذارید. سپس آن را برای یک شام سریع در یک کیسه بزرگ مات نگهداری کنید. کافی است بگذارید حدود 45 دقیقه روی میز آب شود. سپس آن را با مواد اضافه در فر بپزید تا دوباره گرم شود.

ماکارونی تخت ساده ماکارونی

دستور العمل های مشابه برای بررسی:

این دستور با الهام از بهترین ها در پخت و پز – اعتیاد به پخت سالی ، پوستر او را حتماً ببینید تا ببینید چگونه او را در کوره در فر کباب می کند.

آیا آماده انجام این کار هستید؟ به آن برسیم!

اگر این کار را می کنید دستور تهیه نان کبابی لطفا با من به اشتراک بگذارید با تگ من در اینستاگرام یا نظر و / یا نظر خود را در زیر بگذارید. من واقعاً عاشق دیدن و شنیدن شکل شما هستم!

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی به صورت رایگان برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

گریتا پلاتپانوپیکو

این پیتزای تخت ساده تر از تهیه خمیر پیتزا ، برای کباب کردن و سرگرمی تابستانی مناسب است.

عناصر

توسط پپرونی تاپینگ

  • 1-4 تا 1/3
    فنجان
    سس تند
  • 1 1/2
    فنجان ها
    پنیر موزارلا
    خرد شده
  • 2
    ozos
    پپرونی
  • 1/2
    قاشق
    دانه رازیانه
  • 1/2
    فلفل سرانا
    نازک برش خورده
  • کارولو
    برای بارانی
  • ریحان تازه
    برای کلاه ، اختیاری

برای کشاورزان بازار پیتزای تابستانی

  • 1/3
    فنجان
    سس پستو
  • 1/2
    پوند
    گوجه فرنگی قدیمی
    بریده شده
  • 1
    گوش
    ذرت بو داده
  • 1/2
    پوند
    مارچوبه
    کباب شده
  • 1
    کم اهمیت
    بوراتا پیلکو
  • 3
    برش ها
    ژامبون
  • فلفل دلمه ای
    برای تزئین

دستورالعمل ها

  1. در یک سوئیچ ، آب و شکر خود را اضافه کرده و هم بزنید. سپس مایه را روی آن بپاشید و بگذارید حدود پنج تا ده دقیقه بماند. خواهید دید که در حین فعال شدن مخمر کاملاً زیبا و کف دار می شود. اگر هیچ اتفاقی نیفتد ، باید دوباره با مخمر جدید شروع کنید.

  2. سپس ، با مخلوط کن کم ، آرد ، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه با سرعت کم هم بزنید تا ترکیب شود. خمیر ضخیم و مودار خواهد بود.

  3. خمیر را به یک کارگاه آرد پاشی شده ، از جمله آرد شل شده در مخلوط کن ، منتقل کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه با دستان خود ماساژ دهید تا یکدست شود و یکدست شود. اگر خیلی چسبناک بود آرد بیشتری اضافه کنید.

  4. خمیر را در یک کاسه بزرگ چرب شده قرار دهید و با پلاستیک یا یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. اجازه دهید حدود 1 ساعت بماند و استراحت کند. پس از کمی افزایش ، می توانید آن را تا 2 روز به یخچال تحویل دهید.

  5. وقتی خمیر بالا آمد ، خمیر را بکوبید تا هوا آزاد شود. به چهار دیسک تخت تقسیم کنید. اگر ترجیح می دهید می توانید آنها را طوری وزن کنید که همه آنها با ترازوی آشپزخانه یکسان باشند.

  6. گریل / گریل خود را زیاد گرم کنید.

  7. با استفاده از دستهای آردپاشی شده و سطح کمی آردپاشی شده ، جلو بروید و خمیر را با دستان خود پهن کنید تا حدود 1/4 اینچ ضخامت پیدا کند. برای سهولت در انتقال به کباب می توانید به پوسته پیتزا منتقل کنید. در غیر این صورت ، آن را به یک تخته برش اضافه کنید و از آنجا تحویل بگیرید.

  8. روغن زیتون را روی نان تخت بریزید ، باید مطمئن شوید که مقدار کمی روغن زیتون به آن می دهید تا از چسبیدن آن مطمئن شوید. نان پهن را روی گریل قرار دهید ، سمت چربی آن به پایین باشد. قسمت بالای آن را با روغن لمس کرده و درب آن را ببندید. اجازه دهید حدود دو تا سه دقیقه بپزد.

  9. خمیر را با دقت بچرخانید. حالا کلاه خود را بر سر بگذارید. درب ظرف را ببندید و بگذارید 2 یا 3 دقیقه دیگر بپزد.

  10. پیتزاهای کبابی برشته شده را بردارید و بگذارید یک دقیقه استراحت کند قبل از بریدن یا افزودن هرگونه مواد اضافی اضافی که نمی خواهید بپزید.

برای پپرونی

  1. بعد از اینکه خمیر به طرف اول پرتاب شد ، مقداری سس پیتزا روی آن بریزید ، سپس موزارلا ، پپرونی ، دانه های رازیانه و سرانو را اضافه کنید. برداشته و سپس روی آن را با عسل و ریحان بپوشانید.

برای کشاورزان یک پیتزای تابستانی به بازار عرضه می شود

  1. بعد از اینکه خمیر به طرف اول پرتاب شد ، لایه ای روی خمیر بگذارید ، و بعد گوجه فرنگی ، ذرت بوداده و مارچوبه. نمک پوسته پوسته ، بوراتا ، پروشوتو و فلفل دلمه ای را برداشته و روی آن را بپوشانید. با یک قطره روغن زیتون کار را تمام کنید.



دیدگاهتان را بنویسید