خرد شدن توت فرنگی ، ریواس و نارگیل – ترکیب جامع


توت فرنگی ، ریواس و نارگیل خرد می شود

با توجه به تجزیه من ، نظر فروتنانه را ببخش ، زمستان به طور کامل ما را ملزم به تجزیه برای دسر و برای صبحانه می کند. نه تنها شیرین و بسیار مغذی است ، بلکه ما را از درون گرم می کند. در ماههای سردتر ، همیشه ایده خوبی است که به گرم کردن ، آسیاب کردن ، غذاهای پخته تمایل داشته باشید (مقدار زیادی سبزیجات ریشه ای ، سوپ ، فرنی و غیره را در نظر بگیرید) تا به هضم غذا کمک کند ، در حالی که بدن ما برای گرم نگه داشتن ما تلاش می کند.

با توجه به صبحانه های گرم ، در اینجا گلدان های توت فرنگی ، ریواس و نارگیل من وجود دارد. آنها فاقد گلوتن و لبنیات هستند و زیبایی نارگیل ، بادام و ترکیب ظریف ریواس و توت فرنگی را پر می کنند. در غیاب توت فرنگی ، می توانید به طور کامل بلوبری را جایگزین کنید.

6 وعده

عناصر

1 دسته ریواس (به قطعات 4 سانتی متر خرد شده)
توت فرنگی تازه یا یخ زده 900 گرم (در صورت استفاده از یخ زده ابتدا آب کنید)
2 قاشق غذاخوری آرد ساده GF
فنجان آب

سطح خرد کردن:

1 فنجان نارگیل (خشک یا خرد شده)
40 گرم بادام
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
نمک دریا را خرج کنید
¼ فنجان روغن نارگیل (دمای اتاق)
2 قاشق غذاخوری عسل

روش:

فر را روی 180 *گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ ، ریواس ، توت فرنگی ، آرد و آب را مخلوط کنید. مخلوط میوه را به 6 قابلمه سرامیکی تقسیم کرده و قابلمه ها را روی سینی فر بگذارید. اگر گلدان های تکی وجود ندارد ، البته می توانید از یک بشقاب متوسط ​​استفاده کنید.

برای رویه ، با مخلوط کن ، نارگیل ، آرد ، بادام ، نمک ، روغن نارگیل و عسل را با هم فشار دهید تا خرده ای شکل شود. اگر یک مخلوط کن گم شده است ، لطفاً کل بادام را با یک وعده بادام غوطه ور کنید و مواد را با انگشتان خود پردازش کنید (من نارگیل خشک را برای این گزینه تشویق می کنم).

گلدان ها را با مخلوط خرده به طور مساوی قرار دهید.

روی قابلمه ها را با فویل بپوشانید و 35 دقیقه بپزید.

فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

گرم یا سرد را با بستنی یا یک نارگیل بزرگ دوست داشتنی یا ماست یونانی میل کنید. و البته بعد از آن کرم وجود دارد.

وقتی این کار را می کنید ، لطفاً نظر خود را به من اطلاع دهید ، من از عکس العمل شما خوشم می آید. اگر به دنبال الهام زمستانی بیشتر از نوع شیرین هستید ، به یازده خوشمزه ترین دسر زمستانی نگاه نکنید.



دیدگاهتان را بنویسید