جشنواره جو دوسر یک شبه! 6 دستور العمل خوشمزه – Osinga Nutrition


آیا طرفدار جو دوسر یک شبه هستید؟ من قطعا هستم !! تقریباً هر روز آنها را برای صبحانه می خورم.

با این حال ، برای جلوگیری از کسالت ، سعی می کنم تا آنجا که ممکن است طعم ها را مخلوط کنم. بنابراین امروز این طعم های جالب جدید را برای شما می آورم!

اگر تا به حال جو دوسر یک شبه نخورده اید ، اساساً چنین است یک روش پخته نشده برای تهیه جو دوسربه بنابراین ، به جای پختن بلغور جو دوسر روی اجاق گاز یا مایکروویو ، بلغور جو دوسر خام را در شیر خیس می کنید. این فرآیند خیساندن به جو دوسر اجازه می دهد مایع را جذب کرده و آنقدر نرم کند که نپخته بخورد. فقط باید بگذارید جو دوسر خیس بخورد و 2 ساعت در یخچال استراحت کند. اما ایده آل است اگر آن را در شب خیس کنید … به همین دلیل نام آن در جو دوسر شب است!

صبح روز بعد شما دارید کاسه یا شیشه خوراکی ، خوشمزه ، خامه ای یا “بلغور جو دوسر”. قوام مانند فرنی یا پودینگ است. این یک صبحانه مناسب را که بافت متراکم تر و کرم تری نسبت به بلغور جو دوسر گرم دارد ، تسهیل می کند.

به من بگویید کدام را می خواهید امتحان کنید!

جو دوسر شبانه فراگا کوکوسا

  • 1/2 فنجان جو دوسر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان جاهورتو گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 فنجان توت فرنگی بریده شده
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 2 قاشق نارگیل خرد شده

جو دوسر کدو تنبل

  • 1/2 فنجان جو دوسر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان جاهورتو گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 1 موز پیستیتا
  • 1/2 فنجان پوره کدو تنبل

جو دوسر شبانه موز انبه

  • 1/2 فنجان جو دوسر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان جاهورتو گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1/2 فنجان انبه منجمد
  • 1 موز
  • در مخلوط کن ، انبه و موز را با هم تمیز کنید.

  • تمام مواد دیگر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با خلوص میوه لایه لایه کنید. لذت بردن!

یولاف شبانه موز Migdalbutera

  • 1/2 فنجان جو دوسر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان جاهورتو گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 1 موز بریده شده
  • 1/8 فنجان قصاب بادام

پخت ماکارونی جو دوسر در طول شب

  • 1/2 فنجان جو دوسر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان جاهورتو یونانی یا گیاهی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 موز پیستیتا
  • 1 قاشق دارچین
  • 1/4 فنجان چیپس شکلات تلخ

جو سیب زمینی یک شبه

  • 1 سیب هک شده
  • 2 قاشق دارچین
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 1/2 فنجان جو دوسر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان جاهورتو یونانی یا گیاهی
  • یک قابلمه را با روغن بپاشید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیب خرد شده را به همراه شربت افرا و دارچین اضافه کنید. تفت دهید تا سیب نرم شود ، حدود 10 دقیقه.

  • در همین حال ، تمام مواد باقی مانده را با هم مخلوط کنید.

  • جو دو سر را با سیب های پخته شده پر کنید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید