تجارت ماهی ، در راه خوب!


دیروز برای صرف ناهار تنبل (و نه شنای تنبل) به آبگرم برگشتم. در منو یک غذای ماهی کاد با سیب زمینی خرد شده بود و کاملاً الهی بود. این کمی من را به یاد دستور العملی که برای اولین کتاب آشپزی و راهنمایی “بازگشت به نازک” تهیه کردم ، می اندازد که شامل ظرفی بود که در آن آهک ، چمن و پوسته پارمزان پوشیده بود. فراموش کردم که چقدر خوب بود ، اما حالا برنامه ریزی کنید که این هفته دوباره آن را مصرف کنید و شاید با ماهی سفید دیگر (به عنوان مثال ذغال سنگ یا هک) یا حتی ماهی قزل آلا. این یک غذای عالی با پروتئین بالا با طعم بسیار زیاد است و من دوست دارم با اسفناج تازه پخته شده سرو کنم (امروزه بسیاری از باغ سبزیجات آمده اند).

کتابهای “بازگشت به نازک” در حال حاضر به صورت نسخه های چاپی فروخته می شوند ، اما فایلهای پی دی اف در اینجا برای بارگیری فوری / فوری با قیمتی فوق العاده در دسترس هستند و همچنین به عنوان کتابهای الکترونیکی سوزان در دسترس هستند (اینجا را ببینید). اگر علاقه دارید به آنها نگاه کنید … اما به دنبال این دستور غذا باشید.

نان پخته و آهک ، چمن و صلیب پارما

عناصر

METRIC / ایالات متحده

اسپری آشپزی کم چرب یا مه

4 فیله ماهی کاد ، هر کدام 100-125 گرم / 4-4 درجه اونس

اشتیاق رنده شده و آب 1 آهک

50 گرم / 1 فنجان خرده نان سفید یا کامل (من اغلب از خرده پروتئین نان پروتئینی استفاده می کنم)

1 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده ، پونه کوهی یا جعفری

50 گرم / ½ فنجان پنیر پارمسان

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

4 برش نازک آهک

روش

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. یک سینی پخت را با یک نازک یا مه پخت نازک بپاشید و ماهی را روی آن بچینید. آب لیمو را بپاشید.
  3. زنگ آهک را با خرده ها ، گیاهان انتخاب شده ، سه چهارم پنیر پارمزان و نمک و فلفل مخلوط کنید.
  4. مخلوط را بین فیله های ماهی تقسیم کرده و روی سطح هر کدام پخش کنید. روی آن را با اسپری آشپزی بدون چربی یا غبار پاشیده و باقیمانده پنیر پارمزان را غبارپاشی کنید. در آخر هر کدام را با یک تکه آهک بپوشانید.
  5. به مدت 12-15 دقیقه ، یا تا زمانی که ماهی شفاف شود ، بپزید و هنگام آزمایش با چنگال به راحتی پوسته پوسته می شود. با سبزیجات تازه در فصل یا مقداری سالاد سبز سرو کنید.

سرویس 4

WLS PORTION:

کالری در هر بخش: 205

پروتئین: 27.8 گرم

کربوهیدرات: 10.4 گرم (o.7 گرم قند)

چربی: 6.1 گرم

دستور العمل © کپی رایت آشپزی Bariatric؛ تصویر از موسسه بازاریابی غذاهای دریایی آلاسکا گرفته شده است htpp: //www.alaskaseafood.org

برای اطلاع از جزئیات کتاب PDF 1 اینجا را کلیک کنید

برای اطلاع از جزئیات کتاب PDF 2 اینجا را کلیک کنید

برای اطلاع از جزئیات کتابهای الکترونیکی اینجا را کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید