بی گل بیسکویت های شکلاتی ماجراجویی خود را انتخاب کنید – امی لونگارد


عناصر:

3 عدد موز له شده
2 فنجان جو دوسر (من از جو دوسر استفاده کردم ، اما جو دوسر سریع کار می کند)
1 فنجان کره بادام زمینی طبیعی نرم یا خام (1/2 فنجان PB و 1/2 فنجان tahini یا 1 فنجان یک دکمه دیگر مهره یا دانه به دلخواه)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان نارگیل خرد شده
3 قاشق غذاخوری شربت افرا
چیپس شکلات تلخ لبنی (به مقدار دلخواه یا کمتر)
نمک دریا (فقط چند قاشق غذاخوری برای افزودن به دستور غذا یا پاشیدن روی آن)

جهت ها:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا روکش سیلیکونی بپوشانید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید. شما می توانید مواد را اضافه یا حذف کنید و / یا کره بادام زمینی را با سایر کره های آجیل یا دانه یا هر مخلوطی از کره مهره / دانه مورد علاقه خود انتخاب کنید (لطفاً توجه داشته باشید که اگر از کره های متناوب – مانند tahini – استفاده می کنید ، ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشید. با شربت افرا یا چیپس شکلات اضافی شیرینی را کمی کاهش دهید). در عکس بالا می بینید که من تخمه کدو اضافه کردم. من همچنین انواع دانه ها و مقداری دارچین را نیز در آن قرار دادم. زمانهای دیگر که من این دستور غذا را تهیه کردم ، کتان ، کنف ، گردو و / یا کشمش را اضافه کردم. خلاق بودن! مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید ، زیرا این دستور کوکی سنتی شما نیست و بسیار بخشنده است.

بعد از اینکه مواد خود را کاملاً مخلوط کردید ، خمیر را بچشید تا مطمئن شوید که آن را دوست دارید ، سپس توپ های یکسان بزرگ ایجاد کنید (من معمولاً حدود 20 تا 24 کوکی می گیرم در حالی که من کیک را در طرف کوچکتر نگه می دارم) و آنها را روی باکوژون خود قرار دهید. آنها را با چنگال یا با دست کمی صاف کنید. فویل را به فر منتقل کنید. به مدت 16 تا 18 دقیقه بپزید. این کوکی ها واقعا منبسط نمی شوند یا کرکی نمی شوند ، اما در قسمت پایینی کمی رشد می کنند.

پس از سرد شدن می توانید آنها را به مدت یک هفته در دمای اتاق و در ظرف دربسته و یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید