بیماری کلیوی و بایدها و نبایدها


رژیم غذایی در بیماران کلیوی

محدودیت های غذایی با توجه به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیه هستند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند ، دارند. کسانی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند نیز محدودیت های غذایی متفاوتی دارند. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و زباله ها را فیلتر می کند. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون جلوگیری شود. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، آنها خطر بالاتری برای سطح بالای این مواد معدنی در خون دارند.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید در رژیم غذایی کلیه خود از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی های تیره

نوشیدنی های تیره علاوه بر کالری و قندی که نوشابه های گازدار می دهند دارای افزودنی هایی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای بهبود طعم ، طول عمر مفید و جلوگیری از تغییر رنگ ، فسفر را در حین فرآوری اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند

در رژیم غذایی کلیه باید از نوشیدنی های گازدار تیره خودداری کرد زیرا حاوی فسفر به شکل افزودنی هایی هستند که جذب بالاتری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید