برای فروش اغذیه فروشی های پاپا چارلز در ویلیامزتاون | کسب و کار


ویلیامزتاون – پس از بیش از ۴۰ سال ساختن تاریخچه ساندویچ محلی، اغذیه فروشی پاپا چارلی در خیابان اسپرینگ به فروش می رسد.

رستوران محبوب در خیابان بهار ۲۸. بارها از زمانی که در دهه هفتاد افتتاح شد. چندین نسل از دانشجویان و کارکنان کالج ویلیامز، مردم محلی، کارکنان و کارکنان جشنواره تئاتر ویلیامزتاون و گردشگران تابستانی خدمات رسانی کرده است.

افراد مشهوری که در این جشنواره شرکت کردند، در آنجا شام خوردند و عکس‌های تبلیغاتی امضا شده را برای قاب‌بندی و آویزان کردن ارائه کردند – که برخی از آنها حتی نام برخی از ساندویچ‌ها را هم داده‌اند.

به گفته ارین ام اسکات، نماینده املاک برنهام گلد، قیمت درخواستی این شرکت ۱۴۹۰۰۰ دلار است. دلی فضای خود را اجاره می کند.

مالکان، کریستوفر و جنیفر کارامپاتسوس، شرکت را در ماه نوامبر برای فروش قرار دادند. آنها ۱۶ سال مالک آن هستند.

جنیفر کارامباتسوس شریک مدیریت شرکت است و بیشتر روزها می توانید او را در پشت میز کار پیدا کنید. او اشاره کرد که آنها از دوستان خانواده صاحب قبلی هستند و وقتی شنیدند مغازه برای فروش است، فرصت را غنیمت شمرده اند.

کارامپاتسوس گفت: «ما به تازگی از کالج خارج شده‌ایم و به دنبال فرصتی می‌گشتیم، بنابراین تصمیم گرفتیم آن را امتحان کنیم. “این یک کار عالی بود، حتی در زمان همه گیری.”

او خاطرنشان کرد که فرزندانش کمی بزرگ می شوند، بنابراین او می خواست زمان بیشتری را با آنها بگذراند.







بابا چارلز 2

این منو نام افراد مشهوری را دارد که در ویلیامزتاون ظاهر شدند – و با ساندویچی به نام آنها تجلیل شد.



کارامپاتسوس گفت: “من آماده ام تا کار رستوران را تمام کنم و شب ها و آخر هفته های بیشتری را برای خانواده بگذرانم.” “شما باید تمام وقت آنجا باشید. این خود به خود اجرا نمی شود. بعد از اینکه تمام شدیم، فکر می کنم استراحت کنم و قدم بعدی ام را مشخص کنم.”

به یاد آوردم که این رستوران به عنوان یک غذاخوری در خیابان اصلی در سال ۱۹۷۶ و تحت مدیریت مالک اصلی چارلی نیکیتاس شروع به کار کرد. سه یا چهار مالک دیگر در طول سال ها وجود داشته است، زیرا افسانه آن همچنان در حال رشد است.

بیشتر تصاویر قبل از زمان خود روی دیوارها آپلود شده بودند، اما در حالی که خانواده کارامپاتسوس مالک این مکان بودند، بازیگران نیل پاتریک هریس، استفان وبر و کیت برتون برای صرف غذا به آنجا رفتند. عکس های آنها بالا رفت و با ساندویچ هایی که به نام آنها نامگذاری شده بود، تجلیل شدند.







پاپاکاری 3

تابستان شلوغ ترین فصل فروشگاه است و آخر هفته فارغ التحصیلی کالج ویلیامز آغاز می شود. سپس آخر هفته فارغ‌التحصیلان و جشنواره تئاتر ویلیام‌تاون می‌آیند که همگی کسب‌وکار زیادی را ایجاد می‌کنند. اما حتی در زمستان، مردم اغلب برای سفارش دادن صف می کشند.



بردلی کوپر کمی مکث کرد. او در سفرش چیزی نخورد، اما خوب بود عکسش را روی دیوار گذاشت و یک ساندویچ به نامش گذاشت.

کارامپاتسوس گفت: «او واقعاً خیلی خوب بود. و او همه هیجان زده بود که ساندویچ خودش را داشته باشد.

تابستان شلوغ ترین فصل است و از آخر هفته ها شروع می شود. سپس آخر هفته فارغ‌التحصیلان و جشنواره تئاتر ویلیام‌تاون می‌آیند که همگی کسب‌وکار زیادی را ایجاد می‌کنند. اما حتی در زمستان، مردم اغلب برای سفارش دادن صف می کشند.

این اغذیه فروشی سه کارمند تمام وقت و چهار کارمند پاره وقت دارد که بیشتر آنها افراد محلی و گاه دانشجو هستند.

کارامپاتسوس گفت: “ما دوست داریم کسی این مکان را بخرد و آن را همانطور که هست نگه دارد، اما در نهایت، این به مالکان جدید بستگی دارد.” “خواهیم دید.”



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر