بتا کواس و کلم تونیک: کی ، کی؟


به نظر می رسد که ساده ترین چیزها اغلب قوی ترین هستند. تونیک ها – نوشیدنی هایی که به مرور زمان به بدن یا سیستم های خاص بدن کمک می کند – یک مثال عالی است. ساده و ساخته شده از مواد فروتن مانند چغندر و کلم ، می توانند قدرت مغذی باشند.

بتا کواس و تقویت کننده کلم هر دو در رژیم غذایی روده و سندرم روانی (GAPS) استفاده می شوند ، اما همه و همه از نوشیدن آنها هر روز سود خواهند برد. در این مقاله دلیل آن را توضیح می دهم و چند دستور العمل به شما ارائه می دهم. امیدوارم از شما الهام گرفته شود تا آنها را برای شما و عزیزانتان ایجاد کنید. اگر هرگز تخمیر شیر را امتحان نکرده اید ، این مکان عالی برای شروع است!

هر دو تندر چغندر و کلم شیر تخمیر می شوند. در حقیقت، کواس به معنی “نوشیدنی تخمیر شده” ، معمولاً از روسیه. از آنجا که این دو شیر تخمیر می شوند ، دارای ویتامین C زیستی زیادی هستند (بنابراین می توانید از اسید اسکوربیک مصرف شده خلاص شوید) و برخی ویتامین های گروه B. آنها همچنین مملو از آنزیم های زنده و اسید لاکتیک آرام کننده روده هستند که در باکتری های مفید یا باسیل های شیر فراوان است. کتاب من را ببینید تکنیک های کامل آشپزی برای رژیم GAPS برای آشنایی بیشتر با فواید بی شمار تخمیر شیر.

در دنیای غذا معروف است که چغندر به طرز وحشتناکی بهبود می یابد. رنگ چغندر ، قرمز ، نشان دهنده عملکرد آنها است. چغندر به عنوان تصفیه کننده خون یا تصفیه کننده خون شناخته می شود. این ویژگی منحصر به فرد است که چغندر را برای کبد بسیار مفید می کند. در حالی که می توانید در هر زمان از روز چغندر بنوشید ، من پیشنهاد می کنم آن را هنگام بیدار شدن و / یا قبل از خواب با معده خالی بنوشید تا از قدرت پاک کنندگی منحصر به فرد چغندر نهایت استفاده را ببرید.

چغندر به صورت درمانی در طب عامیانه برای کمک به رفع موارد کم خونی ، سرطان خون و حتی سرطان استفاده می شود. چغندر به دلیل اثر ادرارآور ، می تواند به آرتروز و مشکلات مفصلی کمک کند و به تنظیم فشار خون کمک می کند. من مشتریانی داشتم که سابقه سنگ کلیه داشتند و پس از نوشیدن منظم دو تا سه اونس بتا کواس روزانه ، آنها گزارش کردند که دیگر آنها را ندارند. چغندر همچنین دارای آمینو اسیدهای زیادی ، بتائین و گلوتامین است. بتائین به عملکرد کبد ، سم زدایی ، سلامت قلب و عروق و موارد دیگر کمک می کند. گلوتامین از جمله موارد دیگر در عملکرد سیستم ایمنی بدن است. خوردن چغندر به وضوح مفید است ، بنابراین چغندر خود را بخورید! و برخی را نیز تخمیر کنید ، زیرا عمل تخمیر همه خوبی های آنها را تقویت می کند و همچنین هضم غذا را نیز تسهیل می کند.

تقویت کننده کلم هدیه خاص خود را دارد: هدیه تحریک گوارش. از قدیم شناخته شده است که به مشکلات گوارشی و ناراحتی های معده کمک می کند. نوعی کلم مصرف کنید – فقط چند لقمه کلم خام قبل از غذا ، آب کلم خام ، کلم تخمیر شده (کلم ترش یا کیمچی) و آب کلم تخمیر شده همه مفید هستند. من پیشنهاد می کنم قبل از غذا مقداری کلم کلم بنوشید و شاهد بهبود هضم غذا باشید. این فوق العاده ارزان و آسان است. پاداش اضافه شده: بسیاری از مردم نمی دانند که کلم فروتن دارای مقدار زیادی ویتامین C است. تخمیر شیر کلم حتی بیشتر!

برای تهیه کواس چغندر و مقوی کلم ، ابتدا باید نوشابه تهیه کنید. من دستور تهیه شیر سریع را در زیر آورده ام. با این حال ، اگر ترجیح می دهید از سرم به عنوان شروع کننده استفاده نکنید ، می توانید از بسته استارتر سبزیجات از Cultures for Health استفاده کنید. همچنین می توانید شیر یا استارت را به طور کامل کنار بگذارید ، که در نتیجه مقوی کمی شورتر خواهد شد.

همچنین به یاد داشته باشید که کواس چغندر و مقوی کلم “مقوی” هستند نه نوشیدنی. راه زیادی پیش خواهد رفت. دو یا سه اونس یا کمی بیشتر در روز کافی است.

یک چهارم ماست تجاری حدود 2 فنجان سلاکتو و 1 فنجان ماست “پنیر” می دهد. ماست خانگی حتی بیشتر انتخاب می کند ، زیرا مایل به حیله گری بیشتر است. پنیر و پنیر را در شیشه های شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. سرم در یخچال تا شش ماه دوام می آورد. پنیر ماست یا پنیر کفیر در صورت هوابندی چند هفته دوام می آورد.

عناصر
1 لیتر ماست یا کفیر ساده طبیعی ارگانیک با کیفیت خوب (گاو ، گوسفند یا بز) بدون پرکننده (ترجیحاً گیاهخوار و خانگی ترجیح داده شود)

تجهیزات خاص:
1 غربال مشبک (مخروطی ترجیح داده می شود)
چندین لایه پارچه یا حوله ، فیلتر قهوه ، پارچه کتانی یا کیسه شیر آجیل
2 فنجان مایع یا کاسه برای تنظیم الک

دستورالعمل ها

  1. یک الک را در اندازه مایع قرار دهید. با 4 لایه پارچه پنیر ، یا با یک حوله ، فیلتر قهوه یا پارچه کتان خط بکشید. از طرف دیگر ، اگر از کیسه شیر آجیل استفاده می کنید ، آن را روی یک کاسه قرار دهید تا صاف شود.
  2. ماست یا کفیر را در کیسه غربال یا شیر آجیل بریزید. سلاکتو به اندازه مایع می ریزد و ماست یا پنیر کفیر باقی مانده در الک یا کیسه باقی می ماند.
  3. به مدت 12 تا 36 ساعت روی پیشخوان بگذارید. (هرچه مدت بیشتری قطره شود ، پنیر سفت تر می شود.)

به دلیل عملکرد آن به عنوان یک تصفیه کننده خون و برای حمایت از کبد ، توصیه می شود که صبحانه و عصرانه با چربی چغندر با معده خالی بنوشید. در صورت تمایل می توانید آن را با آب رقیق کنید. 2 ربع می کند.

عناصر
1 چغندر ارگانیک متوسط ​​، ورقه شده (رنده نکنید)
1 قاشق غذاخوری نمک دریایی معدنی بالا
5 بسته سیر ارگانیک پوست کنده (اختیاری)
1 فنجان آب پنیر (دستور بالا)
1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده (اختیاری)
آب تمیز و کلر دار (مناسب ترین منبع یا فیلتر شده)

تجهیزات خاص:
شیشه دهان گشاد 2/4 با درب 2 تکه (یا قفل هوا)

دستورالعمل ها

  1. مواد را داخل شیشه بریزید. فقط تا “شانه” ظرف را با آب پر کنید. درپوش را محکم پیچ کنید.
  2. به مدت 2-5 روز روی دمای اتاق بگذارید تا در دمای اتاق (68-72 درجه فارنهایت) تخمیر شود تا درب آن محکم شود و دیگر نتوانید آن را با انگشتان خود فشار دهید. در یخچال بگذارید.
  3. هر بار که یک نوشیدنی می ریزید کواس چغندر را با آب بردارید. وقتی چغندر رنگ پریده شد ، از ابتدا شروع کنید.

بدون انتخاب کننده: سلاکت را حذف کرده و یک قاشق غذاخوری نمک اضافی (در کل 2 قاشق غذاخوری نمک) اضافه کنید.

تقویت کننده کلم ، مانند همه تخمیرهای کلم ، به ویژه برای افزایش اسید معده مفید است ، بنابراین بهتر است آن را قبل از غذا بنوشید. با تشکر از سالی فالون و مری اینیگ برای دستور العمل اصلی آنها در سنت های تغذیه ایبه این دستور برای GAPS اقتباس شده است. 2 ربع می کند.

عناصر
cab کلم سبز ارگانیک
1 قاشق غذاخوری نمک دریایی معدنی بالا
¼ فنجان صفر است
آب تمیز و کلر دار (مناسب ترین منبع یا فیلتر شده)

تجهیزات خاص:
شیشه دهان گشاد 2/4 با درب 2 تکه (یا قفل هوا)

دستورالعمل ها

  1. کلم ریز خرد شده با چاقوی فولادی ضد زنگ. در یک کاسه فولاد ضد زنگ قرار دهید.
  2. با چکش گوشتی یا چکش چوبی کمی بکوبید تا برگها آب خود را آزاد کرده و سبز روشن شوند. روش دیگر این است که چند دقیقه با دستان تمیز ماساژ دهید.
  3. همه مواد را در یک ظرف بریزید. تا شانه شیشه را با آب پر کنید و بین تونیک و درب آن حدود 2 اینچ فاصله بگذارید.
  4. روی آن را محکم بپوشانید و 2-3 روز در دمای اتاق (68-72 درجه فارنهایت) بگذارید تا درب آن محکم شود و دیگر نتوانید آن را با انگشتان خود فشار دهید. در یخچال بگذارید.

بدون گزینه نمک: نمک را حذف کرده و ¼ فنجان دیگر سلاکتو اضافه کنید.

بدون نمک ، بدون گزینه لاکتوز: نمک و سلاکتو را با استارتر سبزیجات که طبق دستورالعمل استفاده می شود جایگزین کنید. برای شروع سبزیجات بدون لبنیات ، به فرهنگ برای سلامتی مراجعه کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد شیر ، ماست و کفیر و طرز تهیه آنها ، به بخش پرورش لبنیات در کتاب من مراجعه کنید. تکنیک های کامل آشپزی برای رژیم GAPSبه همچنین اطلاعات و تکنیک های زیادی برای تخمیر شیر خواهید یافت.

تصویر اصلی iStock / Deagreez. تصاویر مونیکا کورادو را ارسال کنید.

مونیکا کورادو ، MA ، CNC ، CGP ، یک سرآشپز آموزشی ، مشاور تغذیه معتبر و پزشک متخصص GAPS است که علاقه زیادی به روشن کردن ارتباط بین غذا و سلامتی دارد. او یک معلم ، سخنران ، مشاور و نویسنده پویا است که برای به اشتراک گذاشتن ابزار ، دانش و الهام برای طبخ غذاهای سنتی مغذی زندگی می کند. مونیکا بیش از 13 سال بعد از 18 سال غذا را به عنوان دارو در زمینه تهیه و تهیه مواد غذایی ، طراحی و مدیریت منو آموزش می دهد. او عضو هیئت افتخاری بنیاد Weston A. Price است و سرآشپز اجرایی GAPS در تیم آموزشی GAPS به همراه دکتر ناتاشا کمپبل مک براید است. مونیکا برنامه آموزش آشپزی برای سلامتی معلم خود را در سال 2012 آغاز کرد و در سراسر ایالات متحده ، هنگ کنگ ، کانادا و مکزیک فارغ التحصیل شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مونیکا ، کتابها ، نمودارها و برنامه معلمان غذاهای سنتی ، یا تعیین وقت مشاوره ، یا رزرو وی برای سخنرانی در مراسم خود ، به Simply Being Well مراجعه کنید.

محصولات مونیکا کورادو

مطالب مرتبط

غذاهای تخمیر شده | GAPS



دیدگاهتان را بنویسید