اسکواش قابلمه فوری Kabocha – آشپزی فوری


در اینجا یک راهنمای گام به گام برای تهیه کدو تنبل کلم مناسب ، که گاهی اوقات کدو ژاپنی نامیده می شود ، در قابلمه فوری آورده شده است. این روش سریع یک کدو تنبل ملایم و خوشمزه را پخته و آماده استفاده در همه دستور العمل های پاییزی مورد علاقه شما می کند.

یک کاسه بزرگ کدو تنبل کابوچا له شده در زمینه سفید

فصل اسکواش زمستانی فرا رسید! به محض ورود پاییز ، میز آشپزخانه من پر از انواع کدو تنبل محلی فصلی است. من همه آنها را دوست دارم ، پای کدو تنبل ، کدو بلوط ، پای کدو تنبل ، کدو اسپاگتی ، و مورد علاقه من در همه زمان ها کدو تنبل کابوچا است. از سایر انواع کدو تنبل پوسیده تر ، غنی تر و شیرین تر است.

در مورد کدو تنبل کابوچا چیزهای زیادی وجود دارد:

  • این یک سوپ کدو ابریشمی با رنگ پر جنب و جوش و طعم کدو خاکی می سازد.
  • کدو تنبل کابوخا می تواند به راحتی کدو تنبل یا کدو را در دستور العمل های پاییزی مورد علاقه خود قرار دهد. به نان شیرین ، پنکیک ، سوپ و فلفل فکر کنید ، یا حتی می توانید پوره را با بلغور جو دوسر صبح خود مخلوط کنید.
  • کدو حلوایی یک منبع تغذیه ای مملو از فیبر ، آنتی اکسیدان های قوی مانند آلفا توکوفرول ، بتا کاروتن و بتا کریپتوکسانتین و مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی است.
  • این کدو تنبل فقط به کمی کره یا کره ، نمک و فلفل نیاز دارد تا به یک افزودنی خوب تبدیل شود که می تواند با ایجاد یک شام عالی پاییزی با یک مرغ برشته ساده جایگزین سیب زمینی شود.

کدو سبز کلم نزدیک است

حتی چیزهای بیشتری برای پختن پای کدو در قابلمه فوری وجود دارد:

قابلمه فوری رسماً جایگاه ارزشمندی را در آشپزخانه من به عنوان یک ابزار ضروری به دست آورده است. پختن کامل انواع کدو زمستانی در واقع یکی از ابرقدرت های قابلمه فوری (یا هر زودپز) است.

  • شما کدو حلوایی را در کمتر از 30 دقیقه پختید
  • این کدو پخته را می توان به سوپ خامه ای تبدیل کرد و آن را با آب سبزیجات و یک مشت بادام زمینی خام مخلوط کرد.
  • چند قاشق چرخ کرده در مک و پنیر جادویی است.
  • تکه های کدو تنبل یک افزودنی خوب برای سالاد است. حتی می توانید کدو تنبل کابوچا را با کدو تنبل در لباس وینایگرت کدو تنبل مورد علاقه من جایگزین کنید.

دستورالعمل های گام به گام:

یک کدو سبز بزرگ کلم در یک قابلمه فوری

گام اول:

کدو تنبل کابوچا را بشویید تا آلودگی یا زباله از بین برود. 2 فنجان آب در قابلمه فوری بریزید. سبد کراوات / بخارپز را داخل قابلمه فوری قرار دهید و یک کل (بدون برش!) کدو حلوایی کابوچا را روی تخت قرار دهید. درپوش را قفل کرده ، به حالت بسته شده برگردانید و با دست به مدت 25 دقیقه بپزید.

پس از پایان فشار ، شیر را سریع آزاد کرده و درپوش را بردارید.

سعی کنید ببینید آیا کدو تنبل با قرار دادن یک چاقو در عمق کدو تنبل ساخته شده است ، آیا چاقو بسیار صاف است مانند بریدن کره داغ ، کدو تنبل به پایان رسیده است. اگر مقاومت کردید ، 3-5 دقیقه دیگر بپزید.

من دریافتم که 25 دقیقه زمان مناسبی برای یک کدو تنبل کلم بزرگ به وزن 4-5 پوند است

کدو حلوایی پخته شده را روی تخته برش فشرده کنید

گام دوم:

کدو تنبل را از قابلمه فوری جدا کرده و روی تخته برش بگذارید. بعد از سرد شدن کدوها تا نصف شده و دانه ها را با قاشق بیرون بیاورید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا آنها را نگه دارید و برای تزیین یا میان وعده تست کنید.

گوشت را بردارید و برای همه دستور العمل های پاییزی مورد علاقه خود رزرو کنید!

پوست خوراکی است ، اما من ترجیح می دهم گوشت را از پوست خارج کرده و دور بیندازم.

یک کاسه بزرگ کدو تنبل کابوچا له شده در زمینه سفید

مرحله سوم:

جادوی کدو کابوچا ایجاد کنید! با کمی کره گیاهی ، روغن نارگیل یا کره مخلوط کنید. پوره را ذخیره کرده و به همه دستور العمل های پاییزی مورد علاقه خود اضافه کنید ، گوشت را با قابلمه و ادویه برای سوپ سریع به قابلمه فوری اضافه کنید.

اسکواش کابوچا در قابلمه فوری

بهترین نکات!

  • کدو حلوایی کوچک و متوسطی انتخاب کنید که داخل اجاق گاز فشاری شما قرار گیرد.
  • از کدو تنبل به روش های مختلف استفاده کنید. سوپ ، به اسموتی اضافه کنید ، با بلغور جو دوسر مخلوط کنید ، به مافین یا نان های سریع اضافه کنید.
  • چمن را با کره درون کدو تنبل کنید ، نمک و فلفل را خوب مزه کنید و کباب پز عالی دارید!

س Fالات متداول:

کدوی طعم کدو چگونه است؟

طعم کدو تنبل شبیه کدو تنبل بین کدو تنبل ، کدو بلوط و سیب زمینی شیرین است. گوشت کدو تنبل خشک تر از کدو تنبل است اما در سوپ مخلوط می شود مخملی و صاف می شود. شیرین ، غنی و مغذی است.

آیا می توانید دانه کدو حلوایی بخورید؟

دانه های کدو حلوایی خوراکی هستند ، اما بسیاری ترجیح می دهند لایه بیرونی دانه را که ممکن است سخت باشد بردارند. آنها را می توان به عنوان دانه کدو تنبل کرد و به عنوان چاشنی یا میان وعده استفاده کرد.

آیا می توانید پوست کدو تنبل کابوچا را بخورید؟

بله ، پوست 100٪ خوراکی است و بسیار غنی از فیبر است. اگر به فیبر حساس هستید ، من مقدار پوستی که می خورید را محدود می کنم.

بهترین دستور العمل های قابلمه ای که دوست خواهید داشت!

ریزوتو کدو حلوایی فوری

کباب فوری گوشتخوار ترکی

کنگر گرم گرم

قابلمه فوری گوشت گاو به سبک کره ای

اسکواش کابوچا در قابلمه فوری

اسکواش قابلمه فوری کابوچا

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

آماده سازی زمان 2 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

البته ظرف کنار

غذا آمریکایی

عناصر

  • 1 اسکواش کامل کابوچا * به یادداشت زیر مراجعه کنید
  • 2 فنجان ها اب

دستورالعمل ها

  • کدو تنبل کابوچا را بشویید تا آلودگی یا زباله از بین برود.

  • یک مته را داخل قابلمه فوری قرار دهید و آب بریزید. کدو تنبل کامل کابوچا را روی سه پایه قرار دهید.
  • درب را قفل کرده و به حالت بسته بچرخانید.

  • به مدت 25 دقیقه با دست بپزید.

  • پس از اتمام ، پوشش را سریع رها کرده و بردارید.

  • کدو تنبل را بیرون بیاورید و از طول برش دهید ، سپس دانه ها را بیرون بیاورید.

  • می توانید گوشت را تکه تکه کرده یا به صورت پوره مخلوط کنید.

  • به روش دلخواه یا در دستور العمل های مورد علاقه خود سرو کنید.

یادداشت

* توجه داشته باشید– 3/5 پوند کدو حلوایی 3 فنجان کدو می دهد. حدود 1 فنجان کدو تنبل در هر پوند تخمین بزنید.
ذخیره سازی و بقایای مواد غذایی:
باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. کدو حلوایی را می توان برای استفاده بعدی منجمد کرد.

آیا می توانم به شما در خوردن برنامه کمک کنم؟

ایمیل خود را برای بارگیری برنامه غذایی رایگان (یک هفته ای) رایگان من (عمدتا گیاهی) در زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما مناسب است



دیدگاهتان را بنویسید