«آب گوجه سبز»، غذای بهاری با طعم خاص ترشی


خورش گوجه سبز یک خورش خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار درست می شود.

به گزارش صبح ؛ آبگوشت سبز طعم ترش دارد و به همین دلیل برای کسانی که به غذاهای ترش علاقه دارند گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت یا مرغ خورش ۴۰۰ گرم

۵۰۰ گرم گوجه سبز

۱ عدد پیاز بزرگ

۱۰۰ گرم نعنا

جعفری ۴۰۰ گرم

زعفران ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

روغن و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه آبگوشت سبز:

برای تهیه آبگوشت مجلسی ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه مناسبی با کمی روغن تفت دهید تا پیازها سبک و کاراملی شوند. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با پیاز تفت دهید تا نرم شود.

حالا گوشت را مانند خورش سبزی خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم. زعفران را اضافه کرده و گوشت را خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا چند لیوان آب جوش اضافه کنید و به سراغ سبزیجات بروید.
سطح سوم

سبزی ها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن برای سرخ شدن جداگانه تفت دهید. حالا سبزی ها را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت و سبزیجات نرم شوند و سوپ جا بیفتد.

این آش یک سوپ اصیل ایرانی است که با بامیه پخته می شود. این سوپ را می توان به صورت ترش یا صاف تهیه کرد.

بعد از کم کردن آب خورش و اضافه کردن روغن، ۳۰ دقیقه آخر گوجه سبز را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آش اضافه کنید. حالا صبر کنید تا سوپ کم شود و روغن را اضافه کنید سپس با برنج سرو کنید.

اگر مثل ما می خواهید این خورش مرغ را برای ۴ نفر درست کنید باید ۴ عدد ران یا سینه مرغ اضافه کنید. طرز پخت سوپ هم فرقی نمی کند، فقط وقتی که حواس تان بود مرغ را سرخ کنید، تمام قسمت های مرغ را سرخ کنید.